Netti-Iltasanomissa oli juttu Naantalin keskustassa hilluneista kusipäistä; Pullo auton ikkunaan - lasinsirut vauvan päälle
8.1.2008 06:32

Nuoren perheen viime vuoden viimeiset tunnit kääntyivät silmänräpäyksessä kauhunhetkiksi, kun humalainen nuorisojoukko heitti Naantalin keskustassa pullon auton takalasista läpi. Lasinsirut lensivät suoraan kolmekuisen poikavauvan kasvoille. Pienokainen selvisi kuin ihmeen kaupalla vammoitta.
...Muistan itse törmänneeni vastaaviin kusipäihin, muistaakseni Helsingin ensimmäisessä Taiteiden yössä, vuosia sitten. Pullo lensi Stockan vierustalla niin läheltä päätäni, että osui hiuksiini, ja hajosi sitten Stockan vastapäiseen ikkunaan sellaisella voimalla, että meni aivan pirstaleiksi. Jos se olisi osunut päähäni, olisin todennäköisesti kuollut. En siis pidä kusipäistä, jotka heittelevät pulloja. He eivät ansaitse elämältä mitään muuta kuin jonkun ilkeän sukupuolitaudin, joka mädännyttää ja pudottaa genitaalinsa, hoitamattoman spitaalin, joka kouristaa heidän kätensä käyttökelvottomiksi koukuiksi ja halkoo heidän jalkansa pahoille haavoille (tuhoten myös kasvot), ja lopuksi ilkeän ohikulkijan, joka heittää heitä pullolla ja nauraa heille, ripotellen mahdollisesti myös suolaa haavoille. Nih.