0009.jpg

Herätin eilen Redlon pitkiltä nokosilta.. =)

0008.jpg    0012.jpg

Löysin vanhat pigmenttitussit, mutta ne olivat kuivahtaneet, eli piti maalata tussiosuudetkin, mikä on kyllä aika hidasta - ostan ensi viikolla pigmenttitusseja.

Toin Bray'sta värikkään lankavalikoiman =D

0010.jpg    0011.jpg

Oli tarkoitus tehdä tänään piirakka, mutta nuhan takia on veto poissa, enkä jaksanut - toivottavasti taikina on OK jääkaapissa huomiseen asti.. Se on sellainen valmiiksi kaulittu pakastetaikina, joka on nyt ollut eilisestä asti jääkaapissa. Eilisen ruoka oli sen sijaan uuniperuna, uunibataatti, ja vegepurilainen (toinen jäi tämän päivän ruuaksi, kun en jaksanut kaikkea).

Toisessa kuvassa ei ole virtsanäyte, vaan kuuma viski.. Ihan simppeli versio, jossa n. pari osaa kuumaa vettä ja yksi osa Jamesonia, sitten reilu lusikallinen hunajaa ja hiukan sitruunamehua (purkkiversio). Iltajuoma..

0013.jpg

Tänään en ole saanut kovin paljoa aikaiseksi, mutta ompelin niihin kahteen pieneen laukkuun vetoketjut, ja viskasin ne Etsyyn, jossa olen ollut jäsen vuodesta 2011 asti, mutten ole myynyt siellä aiemmin mitään.

1-DSC_0009.jpg    1-DSC_0011.jpg

1-DSC_0010.jpg    1-DSC_0012.jpg

Osassa vahakangaspaloja on tarraliimatahroja, joten menin Marttojen saitille tutkimaan tahranpoistovinkkejä (huom: ihan paras saitti moiseen!), ja ruokaöljyhieronnalla lähtikin oikein hyvin - sitten poistin puhdistussuihkeen avulla vahakankaasta ne öljyjämät, ja tulos on ihan puhdas pala ♥

Ompelin testipenaalin vahakankaasta, mutta sen tekemiseen meni liikaa aikaa, joten testaan seuraavaksi toista vahakangasideaa. Tai sitten ompelen pari canvas-laukkua, joihin tuli heti ideat, kun plarasin kangasnäytekansioita.. =)