160618_mtns.jpg

En ole ehtinyt blogittaa yli viikkoon, enkä oikein ehdi nytkään, kun ryntään nukkumaan heti Islanti-Englanti-matsin loputtua, mutta laitan tähän nyt linkit toissalauantain autoiluvideoihini, jos joku haluaa lähteä mukaan virtuaaliajelulle;

1. Kotiportilta Naasin liepeille

Video alkaa tosiaan ihan tuosta kotiportilta - leikkasin pihanavigoinnit pois. Leikkasin myös videon lopusta jonkin matkaa pois, kun olin menossa M:n luokse, enkä halua mainostaa missä ihmiset asuvat =)

Mutta tästä on tosiaan melko suora reitti sinne, enimmäkseen pieniä maalaisteitä pitkin.

Autoradion ja tekijänoikeuksien takia, olen poistanut videon äänet. Kuuntelen aina ajaessani Radio Novaa (paitsi vuorilla se ei toimi), jota voi kuunnella ilmaiseksi netissä - ilmeisesti ulkomaillakin, eli pitäisi toimia Suomessakin, joten äänimaisemaksi voi laittaa taustalle soimaan Radio Novan - tästä klikkaamalla heidän saitilleen, ja siellä oikeassa laidassa on alla olevan kaltainen soitin.. Jos ei ala soida automaattisesti, sen kun klikkaa tuota keskellä olevaa punaista nappulaa =) (Mobiililaitteissa saattaa näyttää erilaiselta, en ole kokeillut..)

radionova.jpg

2. Naas - Blessington - Sally Gap (Wicklow Mountains) - Bray

Jatkoin matkaa Naasin ja Blessingtonin läpi, vuorten yli, Bray'hin.. Leikkasin taas videon alusta jonkin matkaa pois, mutta video loppuu ihan muutaman metrin päähän entisestä kodista. Olisin voinut laittaa perille asti videota, mutta jonkun nykynaapurin lapset olivat siinä fillareillaan, niin en viitsinyt jättää heitä videolle. Nyt tosin ette näe Oscar-kissaa, joka tuli taas heti minua vastaan..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nyt on pakko mennä nukkumaan.. ISLANTI VOITTI SEN MATSIN!!!!!!!! =D ♥