ralph-booger.jpg

Nyt on jo melkein nukkumaanmenoaika, joten en laita viikonloppukuvia tällä kertaa, vaan blogitan pikaisesti maanantaista.

Menin bensiksen kautta duuniin, kun piti tankata, ja poimin samalla bensisaamupalan mukaan - jos olisin ollut hiukan aikaisemmin duuniparkkiksella, olisin varmaan popsinut aamupalani autossa, radiota kuunnellen, mutta olin "vain" 25 minuuttia ennen vuoroni alkua paikalla, joten päätin mennä laittamaan koneen päälle, ja popsia aamupalan siinä ohjelmia aukoessa..

Kadutti heti kun pääsin työpöytäni ääreen - aamuvuorolaisille oli ilmoitettu, että teamimme muuttaisi tänään toisaalle valtavassa avotoimistossa. Se oli tulossa, mutta tuli nyt nopeammin kuin odotimme.

Meni sitten aamupala hiukan pilalle, kun piti irrottaa laitteet, kantaa ne uudelle paikalle (IHAN toisessa päädyssä), ja koota siellä uudelleen.

Meitä on nyt vain kuusi, ja kaksi heppua oli ohjattu istumaan vierekkäin, työnvälttelijä oli valinnut yhden paikan, ja hänen naapuripöytänsä oli vapaana - sitten yksi taannoin teamiin palannut (joka oli ollut teamissa ennen minua) oli varannut toisen paikan, niin että hänenkin naapuripöytänsä oli vapaana. Suuntasin siis heti jälkimmäiseen, ja olin kiitollinen kymppivuorostani.. Jos olisi sattunut keskiyövuoroviikko, olisin ollut viimeisenä paikalla, ja joutunut työnvälttelijän naapuriksi, mistä olisi alkanut kolmas maailmansota =D

Säälitti kuitenkin keskiyövuorossa ollut ahkera sotkija, joka viime viikolla suureen ääneen muistutti kaikkia, että sitten kun muutetaan, niin häntä ei saisi missään nimessä laittaa työnvälttelijän naapuriksi. Nyt sitten joutui kuitenkin... (Työnvälttelijän edellinen pöytänaapuri totesi vain, että hän kärsi sitä ihmistä kuusi kuukautta, eikä todellakaan halua kärsiä yhtään kauemmin.)

Vaikka muuttotouhuihin meni kaikkineen melkein pari tuntia, sain silti tehtyä paljon hommia. Vitsailtiin uudesta sijainnista, joka on niin perällä avotoimistoa, että pari metriä kauemmas, ja oltaisiin pihalla. Tai parkkiksella. Nyt kun hakee kahvin, niin se on jo kylmä kun ehtii omalle paikalle, ja vessareissut kannattaa ennakoida, kun jos lähtee siinä vaiheessa kun on jo pissahätä, tulee varmaan patikoidessa pissat housuun =D (Toki sain taas aiheen mainita NASA-vaipat ja TenaLady-perhepakkauksen..)

Mutta nyt nukkumaan.