060429meet1s.jpgTämänaamuinen saittitapaaminen kirkolla oli edellistä parempi, koska porukka oli pienempi, ja mukana oli vain ihmisiä, jotka ovat suoraan tekemisissä saitin kanssa (ja olin itsekin selvin päin). Edellisessä tapaamisessa oli myös hiukan muuta aihetta sivuavaa asiaa, ja sen takia muitakin mukana. Nykyisen saitin tehnyt N. oli myös valvonut melkein koko yön, kun latvialaisnaapurinsa oli tarvinnut apua - joku oli pamauttanut varastetulla autolla suoraan latvialaismiehen kodin edustalle parkkeerattuun autoon ja romuttanut sen aika totaalisesti =/ Onneksi ei ollut henkilövahinkoja.

Ryystimme siis kodikkaassa keittiössä kahvia ja pohdimme mitä kaikkea saitin kanssa tullaan tekemään.. N. ei ehdi / jaksa enää hoitaa teknistä puolta ollenkaan, eli se päätyi sitten kokonaan mulle. Itse laittaisin mieluusti koko hoidon uusiksi, kun nykyinen saitti on aika hankala navigoitava ja päivitettävä (navigoidessa joutuu menemään paljon edestakaisin ja päivitykset suoraan koodiin), mutta muut ovat rasittavan varovaisia.. Onneksi tein aamulla mock-version ja printtasin sen valokuvapaperille mukaan (en tiennyt voisiko tapaamisessa käyttää laptopia - osoittautui että olisi ollut hankalaa). Sen avulla sain kuitenkin selitettyä teknologiakauhuisillekin ideoita selkeämmin. Toistaiseksi saitti pysyy entisellään (huoh..) ja asennan johonkin piilokansioon leikkikentän, jonka voin sitten näyttää muille. Blogimuoto olisi ihanteellinen suurimpaan osaan tarvittavia juttuja..

Kotimatkalla Amnesty-ihmiset pyysivät mukaan Million Faces -kampanjaan. Siis etunimi ja kansallisuus paperille, ja pokkarin eteen kuvattavaksi. Kotona vasta huomasin hienon meikkiraidan toisella puolen kasvoja - ihan kuin olisin laittanut kleopatrat toiseen silmään, mutta unohtanut toisen.. Varmaan hiuksia nykiessä vetäissyt mascarat viiruksi.. No, tulipa persoonallinen kampanjakuva..

Ruokakaupassa unohdin napata mukaan sen ilmaisen Dolmio-soossin, jonka kuponki menee tänään umpeen. Pah. Kaikki ilmainen on toki haettava kotiin.. En ostanut vinkkuakaan, eli voisin lähettää Danielin kauppaan, kun se herää.....