Taalla on nyt vihdoinkin ollut kunnon KESA, muutaman paivan ajan, ja ilmeisesti kuumaa kesaa jatkuu viela ainakin joitakin paivia.. Olen enimmakseen lojunut paivat ullakolla, kun on ollut liian kuumaa tehda (ullakolla) mitaan muuta, Nosferatu on hillunut puutarhassa, enka ole viitsinyt lahtea muuallekaan. Tanaan (ts. eilen) menin kuitenkin D:n mukaan ajelulle, kun ei huvittanut oleskella ullakkosaunassa.

Kaytiin ensin Clara Valen kirkon nurmikolla, missa heiteltiin yhden koiran iloksi oksia veteen ja kauemmas nurmikolle, ja koira sitten ryntasi noutamaan niita, eika olisi millaan halunnut lahtea omistajansa mukana kotiin, kun leikkiminen oli niin kivaa. Ylla olevan videon eka osa on kuvattu siita kirkon nurmikolta - vedessa oli n. miljoona pikkukalaa..

Lopulta olo kavi tuskallisen kuumaksi (nimim. tarvitsen kesakuteita, ja jostain syysta viimekesaiset ovat kutistuneet, heh..), ja jatkettiin matkaa Glenmalureen, poiketen ensin virkistystauolla Glenmalure Inn'issa.

Oli aivan ihanaa kahlata kylmassa vedessa! Ei millaan olisi huvittanut poistua sielta.. Videon toinen osuus on kuvattu kahlatessa, ja viimeinen osuus samasta kohteesta, mutta parkkiksen puolelta nahtyna.

Olisin saanut ajaa sielta takaisin pain jonkin matkaa, mutta kun mulla ei viela ole vakuutusta, niin katsoin parhaaksi odottaa viela.. Mun tuurilla olisin kuitenkin tormannyt (ei fyysisesti) johonkin virkaintoiseen gardaan, joka olisi lahtenyt nauttimaan auringosta, ja sitten olisi tullut isot sakot ja mahd. myos penalty points jo valmiiksi..

Vehrea landeautoiluvideo on viela tulossa (kun saan netitettya), ja joitakin kuvia..