DSCN4466b-normal.jpg

Heräsin tänään, kun UPS-heppu rimpaisi etuovelta - olin ullakolla, eikä epäluotettava ovikello taaskaan toiminut. Alakerrassa oli vielä verhot kiinni, joten UPS-heppu kysyi oliko ketään kotona =D Onneksi soitti, niin ei joutunut tekemään toista reissua.

Kuvassa tavispostina tullut Vistaprint-paketti (ensi vuoden kalenterit), ja tuo iso paketti tuli kuriiripostina Stockmannilta.

Kirjoitin aiemmin Stockan kautta lähetetystä joulupaketista, missä oli useita vahingoittuneita pakkauksia, kun iso paketti oli sen verran löyhästi pakattu.

DSCN4467b-normal.jpg

Laitoin heille asiakaspalautetta emailitse, ja pyysivät listan vioittuneista tuotteista, joiden tilalle lupasivat lähettää korvaavat tuotteet kuriiripostina. Nyt oli kunnolla pakattu paketti, ja kaikki olikin ihan ehjää =)

DSCN4468b-normal.jpg

Nyt ei siis tarvitsekaan karsia joululahjalistaa, vaan kaikki listalla olleet saavat Suomi-herkkuja - ja kotikäyttöön jää normaalia enemmän herkkuja, kun ne itse tuotteet olivat kuitenkin ihan OK, ja vain pakkauksissa oli vaurioita.

Tämä oli Stockalta tosi hienosti hoidettu, ja lisäksi kiittivät niistä aiemmin blogittamistani kuvista, joiden avulla voivat käsitellä asiaa pakkaamossaan. Kiitoksia sinne - tästä jäi lopulta hyvä fiilis =)