Eilen joku vuosisatojen insestiketjun tuloksena syntynyt valopaa oli jattanyt kommentin, jossa oli pitka lista WoW-linkkeja yms., eli roskaa, joka paatyi heti poistettavaksi. Huomasin kys. valopaan iskeneen ainakin yhteen muuhunkin vuodatus-blogiin. (Laitoin asiasta emailia yllapidollekin, lahinna sen takia, etta huomasin kommenttiluvun pysyvan virheellisesti ennallaan, vaikka olin jo onnistuneesti poistanut sen kommentin.)
No, tanaan tuo sama valopaa (tai mahdollisesti hanen serkku-isa-tytar-vaimonsa) oli sitten jattanyt 32 kommenttia, eli paatin toistaiseksi kieltaa kommentoinnin kokonaan. Poistan nyt aluksi nuo spammit, ja vaivaan sitten taas yllapitoa emaililla.. Vuodatukseen pitaisi ehdottomasti saada joku ennakkosensuurimahdollisuus, niin ettei yksikaan kommentti paasisi blogiin asti, ellei blogin omistaja ensin hyvaksy sita.
Taytyy katsoa, jos jostain loytyisi joku sopiva kommentti-widget, minka voisin laittaa tanne valiaikaisesti.. Nyt pitaa kuitenkin menna srk:n toimistoon opettamaan Felicitylle kuvien postittamista. Jos joku haluaa kommentoida jotain tiettya entrya, viskatkaa kommentti vaikka emailitse (miel. sellaisessa muodossa, etta voin lisata sen tanne, sitten kun jonkinlainen kommentointi on taas mahdollista suoraan blogiini) - kannattaa myos mainita sen kommentoitavan entryn linkki..