Salmon

Kissanruoka oli loppu, joten piti käydä eilen kaupassa. Päätin mennä vaihteeksi lähi-Dunnesiin, niin sain hoidettua apteekkikeikan ja ostettua ne uudet tuulilasinpyyhkimien sulat samalla reissulla.

Olin suht. hyvässä tilanteessa viime viikon budjetin suhteen - en ostanut koko viikolla muuta kuin perjantai-pizzan, joten Lotto-purkkiin oli menossa kiva summa odottelemaan pankkiin menoa. En kuitenkaan ole vielä saanut tämän viikon rahoja, joten piti hoitaa ostokset viime viikon rahoista. Siihen meni huomattavasti enemmän kuin suunnittelin!

Aloitin apteekista, mistä hain vakiolääkkeet ja yhden väliaikaisen. Maksan vakiolääkkeistä vain €1.50/resepti, mutta en tiennyt että joutuisin maksamaan kokonaan sen väliaikaisen, joten siihen meni pari kymppiä =(

Sitten menin ostamaan autovarustepuljusta ne sulat, ja niihin meni €23. Huoh..

Dunnesista ostin peruskamaa, kuten kissanruokaa, maitoa, leipää, juustoa, jne. Mulla oli vielä kotona kasviksia, joten ostin täydennykseksi paketin jauhelihaa, ja graavilohitarkoituksiin kaksi lohipalapakettia. (Dunnesissa on vakiotarjous mix & match -juttuja, joita voi ostaa 9 eurolla kolme. Jauheliha ja lohipaketit olivat siis siitä valikoimasta.) Melko idioottimaisena heräteostoksena ostin kolme pussia Hallowe'en-karkkeja vitosella (2 x Maltesers, 1 x Twix) - ei tullut mieleen, että Hallowe'eniin on vielä yli pari viikkoa, joten nuo miniherkut ovat ehtineet siihen mennessä jo ihan muualle kuin pienille hirviöille.. No, ostan sitten LIDListä jotain halpakarkkeja..

Kotona laitoin heti graavilohta hautumaan. Kaupassa ei ollut tilliä, eikä olisi oikein ollut varaakaan, eli käytin sen sijaan IKEAn sinappi-tillikastiketta, jonka kanssa on tarkoitus sitten popsiakin se graavilohi. Saa nähdä miten se toimii..

Spaghetti dish

Myöhemmin illalla tein spaghettilaatikkoa. Kuten olen aiemminkin maininnut, makaronia ei tunnu saavan mistään kaupasta, ja yleensä teenkin pennelaatikkoa. Nyt penne oli kuitenkin lopussa, mutta päätin käyttää kaapista löytyneet spaghetit (ts. osan niistä) pois kuleksimasta. Laitoin mukaan sipulia, viimeiset tomaatit, broccolin ja munakoison jämät, jauhelihaa, yms. Uuni aina polttaa tietyn kohdan ruuasta (kun en viitsi kavuta ullakolta alas vain kääntämään uunivuokaa), mutta pinnasta tuli taas ihanan rapea, eikä se palanut kohta minua haittaa. Muut eivät edes syö mitään pastaruokia.

Nyt pitää yrittää kituuttaa loppuviikko mahd. pienillä ostoksilla, jos saisi säästettyä jotain Lotto-purkkiin..