H tuli tanaan lukemaan eilen kirjastosta lainattuja kirjoja (eika tuonutkaan mukanaan niita aiemmin lainaamiansa). Han esitteli miten monta aukeamaa oli jo eilen illalla lukenut kotona, ja kun kysyin oliko han ymmartanyt kaikki sanat, niin aiti oli kuulemma vahan auttanut. Jatkoimme sitten lasten tiedekirjassa eteenpain, ja luimme mm. rakennuksista. Valilla H kirjoitti vihkoon itselleen uusia sanoja (mm. skyscraper) ja niiden selityksia. Ennenkuin katsottiin ns. virallinen selitys sanakirjasta, ja H kysyi mika on skyscraper, selitin sen olevan hurjan korkea rakennus - siina vaiheessa H kysyi, oliko se sellainen mita oli siina apinaelokuvassa (selvasti turhautuneena, kun ei muistanut sen nimea). Kysyin tarkoittiko han King Kongia - tarkoitti =)
Luimme viela kiinteista, nestemaisista ja kaasumaisista aineista, ja ilmastokirjan aukeaman kasvihuoneilmiosta. H tiedusteli mista han voisi ostaa lampomittarin. Selvitetaan...
H pyysi minua kirjoittamaan taas yhden HSM-biisin vihkoonsa, ja silla aikaa han piirsi minulle etanoita =D Lopuksi pelasimme nettipeleja, ja sitten H talutti pyoransa kotiin (kun se kypara oli taas unohtunut...).