Anopin on kuoltava! Siis vittu..

En voi blogittaa tasta kaikkia yksityiskohtia, koska ihan kaikki ei kuulu nettiin, mutta pahkinankuoressa: Danielin piti hommata yhteen tarkeaan hakemukseen laakarin leima, ennenkuin postittaisimme hakemuksen. Oli myos todella tarkeaa saada se hakemus postitettua mahd. pian, eli muistutin viela eilen illalla, etta han tosiaan kavisi tanaan hakemassa sen leiman. Valvoin itse aamukuuteen, kun halusin katsoa Water Rats'in uusintajaksot, ja ennen nukkumaanmenoa, jatin sen hakemuksen + tyhjan kirjekuoren keittioon, nojalleen espressokeitinta vasten (=ehka ainoa paikka mista Daniel varmasti huomaisi ottaa paperin mukaansa), ja pitaakseni anopin uteliaat tahmanapit erossa siita, laitoin viela Danielille osoitetun muistilapun; "Daniel, get the stamp for this". (Danielin nimi alleviivattuna - anopin nimi EI ole Daniel..)

Mutta ei.. Tuo vitun homehuora ei vaan voinut pitaa nappejaan erossa toisten yksityisasioista, vaan oli keneltakaan kysymatta ottanut asiakseen hankkia postimerkin (englanniksi postimerkille ja leimalle on sama sana: stamp) ja postittaa sen hakemuksen - ilman ehdottoman tarkeaa laakarin leimaa! VITTU!!!

Sitten kun Daniel kavi huutamassa akalle asiasta, niin se idiootti kommentoi etta "it won't have affected the letter".. ehdotti etta haetaan se postista takaisin, etta antaisivat sen kylla, "under the circumstances".. Joo, ihan varmasti.. Posti kylla antaa kenen tahansa tonkia postitettavaksi jatettyjen kirjeiden pinoa ja valikoida sielta jotain, jonka voi sitten napata kotiin, "under the circumstances".. Anoppi on varmasti pudonnut vauvana paalleen..

Nyt ei sitten tiedeta mita pitaisi tehda.. Jos tayttaa uuden hakemuksen (mika olisi joka tapauksessa erilainen, koska se nyt postitettu oli uusintahakemus, eika sellaisia kaavakkeita saa mistaan erikseen), niin se voisi sotkea asian taysin, mutta toisena vaihtoehtona on vain odottaa etta tuo leimaton hakemus ehtii kasiteltavaksi, mihin voi menna viikkoja, ja sitten postittavat sen takaisin, kun siita puuttuu se leima, ja sitten joutuu odottelemaan taas useampia viikkoja, etta leimattu versio paasee kasittelyyn.

Lisaksi tasta ylimaaraisesta viivytyksesta seuraa meille aika paljon rahanmenoa, mita on jo muutenkin ihan tarpeeksi, eli anoppi voisi edes kustantaa aiheuttamansa kulut, kun kerran meni sotkemaan asioita, mitka eivat mitenkaan hanelle kuulu. Vitun idiootti..