Chinese food, mmmm..

Ruokahalu hyppelehtii edelleen, ja olin muutamaan otteeseen skipannut kiinalaisen muonan, kun jo ajatus annosten koosta vei ruokahalun totaalisesti. Jasmine House'sta loytyi kuitenkin uusi suosikki, jonka pystyn jopa syomaan parissa erassa ihan kokonaan! Tuossa on ankkaa ja kanaa, muttei kumpaakaan liikaa, vaan niiden alla on jattipino pavunituja! Lisaksi sitten munariisia. Nam.

Finnish books to go.. An old card I found.. (Text in Finnish)

Jonkun kirjan valista loytyi vuosien mittaan naarmuuntunut kortti, jonka mummoni ja hanen sisarensa ovat joskus antaneet minulle (eli se on valilta '87 ja '91, siis vaarin kuoltua, mutta ennen mummon kuolemaa) Teksti on varsinkin nyt aika osuva. Ylla toisessa kuvassa suomenkielisia kirjapinoja odottelemassa uusiin koteihin paasya. (Monta pinoa viela tyrkylla)

Stone Buildings by Patrick McAfee

Tarkea kirja tarkealle ihmiselle.

Bagel Coffee with full cream, mmmmm...

Bagel-yopala ja kahvia kerman kanssa, mmmmm.. Olen ollut taas kuukausikaupalla teenjuoja, mutta tama taisi olla nyt viikon sisaan jo kolmas kahvi. Ihan sen takia, kun sattui olemaan kermaa. Nam.

Rainbow

Piti kayda Tescossa, kun kaikki mun vakiosyomiset olivat loppuneet. Ihastelin sinne kavellessani upeaa sateenkaarta (tai se oli oikeastaan tupla, vaikkei ehka kuvasta niin kay ilmi), mista olisin kylla parempiakin kuvia saanut, mutten hennonut kaivaa Valentinea esille tihkusateessa, vaan vasta Tescon edustalla, missa oli suojaava katos.

Evening clouds

Paluumatkalla sain sitten ihastella upeita iltapilvia!

Evening clouds

Red rose

Etupuutarhan punainen ruusu oli tihkusateen kastelema..

Mystery white flower

Ruusuun sotkeutuneena kasvaa joku mysteerikasvi, missa valkoiset kukat.. (Nimim. en ikina muista kasvien nimia..)

Shopping

Nyt on taas bagel-aineksia yms. muutamaksi paivaksi.. Kissanruokatilanne oli vahan ankea, kun Tesco oli pienentanyt kys. hyllya (ts. puolet aiemmasta kissanruokahyllysta oli nyt taynna jotain juomia tms.), ja sielta nakyi puuttuvan ne parhaat ruuat =/ Otin sitten valikoiman purkkiruokia, joista Oimolle ainakin nakyi kelpaavan hyytelolohi.

Donut, mmmm...

Ei maailman paras kuva, mutta ehka maailman paras donitsi.. OMG, noihin voisi helposti addiktoitua! :O