In Imatra..

Koska mulla oli viela jonkin verran pakattavaa jaljella, ennenkuin vanhukset tulisivat hakemaan varastoitavia tavaroita, Hm vei mut taas aikaisin Matinkadulle - ja tuli sitten itse vahan myohemmin auttamaan tavaroiden kantamisessa alas ja auton pakkaamisessa.

In Imatra..

Vanhusten lahdettya ajamaan takaisin Helsinkiin, jatkoin hommia. Vaikka tavaraa oli jo lahtenyt aika paljon (ja nakojaan tassa vaiheessa oltiin jo viety pari yopoytaakin Hm:lle), asunto vaikutti edelleen olevan aika taynna..

In Imatra.. In Imatra..

Olin sopinut, etta yhden nettikontaktin tyttoystava tulisi hakemaan iltapaivalla tyrkylla ollutta HiFi-pinoa (em. kontakti ei itse paassyt, kun oli gradunsa takia muualla), joten sita ennen pidin lounastauon, ja selvittelin sekalaista tavaraa roskiin tai kirppislaatikoihin. Kaikkien papereiden, kirjojen ja valokuvien plaraamiseen meni ihan tuhottomasti aikaa, mutta se oli pakko tehda, kun varastoitavan tavaran maara oli minimoitava, eli en voinut vaan kasata johonkin pinotolkulla sekalaisia papereita ja kirjoja "katsottavaksi myohemmin", vaan se plaraamisen aika oli joko nyt tai ei koskaan. Oli se kylla sen arvoistakin, kun loysin paljon ikivanhoja sukuvalokuvia, isan kirjoittamia viesteja itselleni, jne.
Hanella oli varmaan kaikki saamansa kirjeet ja kortit tallella, vuosikymmenien ajoilta.. Jos joku sattuu pohtimaan asiaa, en lukenut niita, vaan tuhosin ja viskasin roskiin. Ensinnakaan, en tuntenut suurinta osaa ihmisista, joilta postia oli tullut, ja toisekseen, vaikka olisin tuntenutkin, kirjeenvaihto oli periaatteessa tarkoitettu isani luettavaksi, eika muiden, saati etta mua olisi edes kiinnostanut lukea - ja jos olisin alkanut lukea niita, olisin varmaan vasta raivauksen alkumetreilla.. Etta jos joku on hanelle joskus postia lahettanyt, se posti on nyt riekaleina jonkun jatevuoren alla maatumassa.

In Imatra.. In Imatra..

Hiusvarivertailussa nykyinen ja entinen tukka - nakojaan en ole viela alkanut harmaantua.

In Imatra..

Hyllyyn tuli kivasti tilaa, kun se HiFi-pino lahti. Koska samainen nettikontakti oli ollut alustavasti kiinnostunut myos kitaroista, paatin antaa ne tyttoystavansa matkaan, ja sovimme etta lahettaisin myohemmin tilitietoni emailitse, josko han niista lykkaisi joskus tililleni muutaman kympin. En ole viela kaynyt katsomassa, onko lykannyt.

In Imatra.. In Imatra..

Valilla oli pakko vaan istua ja nostaa jalat tuolille..

In Imatra..

Myohemmin Hm:n luona, O nukahti sohvalle, tiedusteltuaan ensin mita olisi ruuaksi, ja N hoivasi aitinsa istutuksia =)

In Imatra..

Illemmalla, Hm:lla kavi vappuvieraita, ja nautittiin mm. simaa ja tippaleipia / munkkeja. En ollut vuosikausiin syonyt tippaleipaa, kun ei tule yleensa kaytya sellaiseen vuodenaikaan Suomessa.

In Imatra..