DSCN8913.jpg

Lähdin Bray'hin vasta puoliltapäivin, ja D oli juuri menossa ajelulle uudella moottoripyörällään (1300-kuutioinen Yamaha, muistaakseni jotain 13v. vanha - se edellinen on 750-kuutioinen vintage-Honda, ja menossa vissiin myyntiin)

Pushy oli yläkerrassa nokosilla, joten trimmasin bonsai-puuni, joka on siis edelleen Bray'ssa.

DSCN8911.jpg    DSCN8914.jpg

En ollut syönyt kotona mitään, ja Bray'n keittiössä oli vielä omista varastoistani purkillinen papuja, joten söin beans on toast. Myöhemmin, kun D palasi ajelultaan, hän kokkasi pihvit muussilla, sipulilla, ja herneillä.

Ehdin vihdoinkin pelata hiukan Cities: Skylinesia, ja cooler padista on huomattavasti apua! Olisinko pelannut n. tunnin verran, ja laptop kyllä lämpeni, muttei ylikuumentunut. Himottaisi pelata joku useamman tunnin sessio - tai no, en varsinaisesti pelaa, vaan suunnittelen kaupunkia. Mulla on siis rajaton budjetti päällä, ja kaikki lukitut vempaimet auki, kun tykkään nimenomaan suunnitella ja rakentaa, enkä halua (saati ehdi) aloittaa jostain pikkukylästä, ja odotella iät ja ajat, että pääsen toteuttamaan itseäni.

DSCN8916.jpg

E oli jättänyt mulle "minipuutarhan", kun oli mennyt tyttärensä kanssa (Bray'n) naapuriin, vanhempiensa luokse. Tuossa on erilaisia salaatteja, yrttejä, yms. En edes muista mitä kaikkea, mutta on mulla lista, jonka sain E:lta emailitse.

Vaikka minipuutarha oli aika painava, se oli suht. helppo nostaa auton takakonttiin, mutta sitäkin hankalampi saada sieltä pois! Onneksi sain kuitenkin koko systeemin ehjänä omaan puutarhaani. Jätin ainakin toistaiseksi minipuutarhan keskelle soraa, ja toivon ettei sinne asti eksy etanoita..

DSCN8915.jpg    DSCN8917.jpg

Harmittaa, kun en ehtinyt ottaa kuvaa upeasta auringonlaskusta!

Piti kotimatkalla käydä kaupassa, kun piti saada sitä tiettyä kissanruokaa. Ostin samalla itsellenikin hiukan lisää ruokaa, kun on keskiyövuoroviikko tulossa, enkä siis ehdi kotimatkalla kauppaan, ja sinne on niin hankalaa mennä ennen duunia, kun pitäisi herätä normaalia aiemmin..

Siinä sitten kotiin ajaessa, huomasin sen auringonlaskun, joka oli aivan erityisen hieno. Ajoin vauhdikkaasti, ja ryntäsin suoraan kameran kanssa patiolle, mutta valitettavasti oli liian myöhäistä saada kuvaa, kun kaikki upeat värit olivat jo kadonneet =(