St. Stephen's Day 2009 St. Stephen's Day 2009

Tapaninpaivana nautin yha eniten lohivoikoista, kun kaikki muu maistui vain tunnistamattomalle massalle.
Danielin veli kavi kaikkien kolmen tyttarensa kanssa (joista vanhin asuu nykyisin Lontoossa ja tyoskentelee yhden telkkarikokin ravintolassa, mutta oli tullut jouluksi kotiin), ja anoppi sai joululahjaksi uuden vedenkeittimen, josta on tietty samalla iloa meille kaikille. Daniel sai uudet stereokuulokkeet, ja mina sain ihanan digitaalisen kehyksen =D

St. Stephen's Day 2009 St. Stephen's Day 2009

Christmas presents Christmas presents

Tuota heppakuvaa en ole viela netittanyt. Taisin ottaa sen kesakuussa, ja se koko kuukausi on kuvien osalta viela lahes kokonaan netittamatta. Silloin oli niin kauniit ilmat, etta ei ollut aikaa tai halua roikkua koneella kasittelemassa kuvia, mutta yritan nyt talven aikana saada nekin kuvat nettiin..

Christmas presents

Sain H:lta kauniin korusetin, jota tuskin tulen kuitenkaan kayttamaan, kun en voi hiusten takia kayttaa kaulakoruja (menevat solmuun..), ja korvikseni ovat niin hankalat poistaa ja laittaa takaisin, etta ovat pysyvasti korvissa. Nuo lahjakorut ovat kylla kauniin joulunpunaiset, etta ehka ensi jouluna viskaan tukan nutturalle ja laitan koko setin paalle.

Christmas presents Christmas presents

M:lta sain nama ihanat ranteenlammittimet, jotka olivat tamanhetkisissa suosikkivareissani, eli harmaata ja omenanvihreaa.. =D Erittain kaunis ja kaytannollinen lahja! Kadet pysyvat lampimina ullakollakin, mutta koneella naputtelu on helpompaa kuin kasineiden kanssa.
Paria vuotavan ikkunan kuvaa lukuunottamatta, nama olivat vuoden 2009 viimeiset kuvat. Tamanvuotisia kuvia tulee ehka jo myohemmin tanaan..