Lisaan taman tiistain osuuden jalkeenpain, kun meinasin kokonaan unohtaa..
Anoppi ilmoitti ehka tuntia ennen H:n tuloa, etta odotti jalkahoitajaa puoli neljaksi - ihan kiva, ettei tullut aiemmin maininneeksi, kun nuo ajat kuitenkin sovitaan hyvissa ajoin ennakkoon... Ei siina muuten mitaan ongelmaa olisi, mutta meilla ei ole muuta sopivaa paikkaa H:n laksyjentekoon kuin talon ainoa poyta, joka on siis olohuoneessa oleva ruokapoyta, ja aina kun se jalkahoitaja kay, hoitavat asiansa olkkarin toisessa paadyssa. Anoppi tietaa varsin hyvin, etta H tulee meille arkisin aina samaan aikaan, eli olisi tosiaan voinut mainita asiasta jo viime viikolla, tai edes paivaa aiemmin.
En halunnut tilannetta, etta joutuisin paimentamaan H:n kesken laksyjen seisomaan keittiossa tai puutarhassa, kun anoppi ei haluaisi jonkun perheen ulkopuolisen nakevan jalkahoitoaan, eli kiirehdin laksyjentekoa ja sanoin H:lle, etta joutuisin lahettamaan hanet kotiin heti laksyjen jalkeen, kun anopille olisi tulossa vieras. Niin sitten tehtiin, mutta jalkahoitajaa ei kuulunutkaan.. Han oli jo yli tunnin myohassa, kun soitti viimein, ettei ollut huomannut ajan kulumista, ja tulisikin puolen tunnin paasta.. Ei hanta kuulunut sittenkaan, ja lopulta soitti tulevansa illemmalla, myohastyen lopulta siitakin n. puoli tuntia. Etta ihan turhaan kiirehdin H:n kanssa! Pah..
Anyway, H:lla oli matikanlaksyna kopioida kirjasta kuvioita ja leikata ne sitten paperista. Sitten niita piti taitella ja katsoa montako eri tapaa loytyisi taittaa paperit symmetrisesti. Kirjoitimme taas viisi lausetta, joissa kaytettiin annettuja sanoja, mutta H ei ollut ihan varma, mitka sanat piti kayttaa.. Ehdimme hiukan lukeakin, prinssi Ivanista ja taikatakistaan - luimme viime viikolla vastaavan tarinan prinssi Ivanista ja taikakengista. Meni ihan hyvin.