Leaving home in April.. I had my last salad bits for breakfast

Blogitan nyt jotain naista matkapaivista, niin muistan sitten myohemmin itsekin.. On ollut niin paljon suunnittelemista yms., etta matkan jalkeen tilttaan varmaan toviksi :o
Nukuin maanantaina iltapaivaan asti, enka sitten mennyt enaa ollenkaan nukkumaan ennen matkaa, kun kentalle piti lahtea tiistaina jo aamuneljalta. Soin kaikki salaatinjamat aamupalaksi, mista nyt ei kovin isoa salaattia tullut (ruoka-aiheesta lisaa myohemmin..).

Dublin T2 is impressive Dublin T2 is impressive

Paasin ekaa kertaa katsomaan uutta kakkosterminaalia sisalta. Tosi hieno, ja erittain fiksusti suunniteltu! :O Siis esim. check-in ei ole enaa tiety(i)lle lennoille vain tiety(i)lla tiskeilla, vaan koko piiiitka tiski hoitaa asian ihan kaikille lennoille. Vain yksi jono, jonka lopussa pari aijaa osoittelee jokaisen aina seuraavalle vapautuvalle paikalle. Toimii hienosti! Kaupat ja ravintolat ovat sitten oma kateva alueensa, ja monitorit nayttavat boarding-tietoja lahteville lennoille, niin etta jokaisen lennon kohdalla lukee joko kannattaa siirtya porttia kohti, vaiko odotella viela loungen puolella. Katevaa ruuhkan hallintaa.
Kavin parissa kaupassa, ja toki testaamassa vessatkin =D En tieda ovatko ne kaikki kopit samanlaisia, vai satuinko johonkin isompaan paatykoppiin, mutta siella oli TILAA!!! :O Siis tarpeeksi iso invavessaksi, mita se ei kuitenkaan ollut, koska sellaiset olivat erikseen. (OMG, en ottanut vessakuvaa..!)

Dublin T2 is impressive Dublin T2 is impressive

Dublin T2 lounge (on the way to Finland)

Koneeseen ehdittyani, iski yhtakkia kova nalka! Mulla oli kasilaukussa suolapahkinoita ja mini-Smarties, mutta ei niista ollut pahemmin apua, kun oli kunnon NALKA, ja halusin RUOKAA.. =)

Full Irish breakfast, lol.. Full Irish breakfast, lol..

Plarasin sitten menua ja harkitsin jotain paahtista tai voikkoa, mutta teen kanssa sellainen olisi tullut melkein yhta kalliiksi kuin full Irish breakfast, joten otin sitten sen kunnon aamiaisen - vaikka kotona on viime aikoina jo allottanyt pelkka haju, saati etta olisin pystynyt syomaan sellaista! :O Koneessa tosin ei tarvinut haistella sita paistovaihetta.. Hyvaa oli, ja soin jopa marmeladin!

In Helsinki Lauttasaari (Helsinki)

Olin ajatellut menna bussilla Lauttasaareen, mutta paadyin kuitenkin ottamaan taksin, kun iso kassi oli hankala, ja lisaksi tayteen ahdettu (iso!) kasilaukku ja laptop-kassi..

In Helsinki In Helsinki

Oli pakko ostaa tuliaisiksi tuo Paddy-pullo, kun silla oli niin sopo villapaita =D

In Helsinki In Helsinki

In Helsinki In Helsinki

Kavin myohemmin parilla R-kiskalla, ennenkuin sain ostettua sen haluamani Saunalahden nettitikun.. Sen kayttoonotto osoittautui hankalaksi! Ohjeita seuraamalla ei onnistunut ollenkaan - virheviesteja vaan, mutta sitten kun aloin sooloilla, sain lopulta tikun toimimaan. Siina vaiheessa oli kuitenkin jo sen verran myohaista, etten enaa ehtinyt nayttaa vanhuksille kaikkia nettijuttuja mita olin ajatellut nayttaa, mutta toivottavasti tikku toimii paasiaisen aikanakin OK, niin sitten..
Oli muuten komea taysikuu, jota ihailin entisesta huoneestani.