Daylight = finally I could actually see our car

Tanaan nain vihdoinkin auton paivanvalossa =) Vari oli virallisesti metallisen ruskea, mutta punaiselta tuo minun silmissani nayttaa. Ihan kiva kuitenkin.

Quinsboro Road, Bray Quinsboro Road, Bray Quinsboro Road, Bray Quinsboro Road, Bray

Daniel halusi ajella paivanvalossa, joten han lahti minun askarrellessani viela H:n kanssa, ja palasi myohemmin hakemaan mua. Han kavi ensin postissa, ja silla aikaa odottelin taas autossa ja rapsin kuvia (ylla/alla..). Sitten jatkoimme ensin Stillorganin ostarille, mista oli tarkoitus ostaa autoon istuinsuojat, mutta sen kaupan paikalla olikin nykyisin makkari. Kaytiin sitten yhdessa kraasakaupassa, josta ostettiin keittioon kalenteri. Ma en millaan jaksaisi katsella ruusukalenteria, mutta semmoinen kuulemma miellyttaisi anoppia eniten, joten sita joutuu nyt sitten katsomaan keittion seinalla tulevan vuoden ajan (ellei sille 'vahingossa' satu jotain tapaturmaa, jonka jalkeen sen tilalle voisi tulla niita toivomiani trooppisia saaria tms..)

Quinsboro Road, Bray Quinsboro Road, Bray Quinsboro Road, Bray Quinsboro Road, Bray

Paatettiin kayda viela Blackrockin ostarilla, missa kaikki muut kaupat olivat jo kiinni, mutta Superquinn oli edelleen auki. Mentiin sitten sinne, ja kyllapa tosiaan huomasi etta kaupoissa on eroja alueiden mukaan.. Bray'ssa on myos iso Superquinn, mutta valikoima on aivan erilainen.. Bray Superquinnista ei todellakaan loytaisi esim. oliivibaaria, jossa on irtomyynnissa useaa erilaista oliivia, ja lisaksi useita purkkiversioita, viiriaisenmunia, viiriaisia ja muita 'minikanoja' (lol..), laaja valikoima erilaisia juustoja (siis jopa homejuustoja oli todella monia erilaisia, toisin kuin lahi-Superquinnissamme, jossa on kylla aika hyva juustovalikoima siellakin), jne.. Katsoimme myos viiniosastoa, jossa oli kauniit puiset avohyllyt - Daniel totesi, etta Bray'ssa niiden hyllyjen eteen pitaisi rakentaa kalterit =D (No, ehkei sentaan..) Ihmiset myos jonottivat rauhallisesti kassalle ja asettivat ostoskorinsa siistiin pinoihin - Bray'ssa ne pinot ovat aina sikinsokin vinossa, kun kukaan ei vaivaudu oikomaan niita kahvoja..

Quinsboro Road, Bray

Just joskus viime viikolla puhuttiin kotona, etta ihmiset jotka kayvat autolla kaupassa, harvemmin eksyvat (Bray) Dunnesiin, osin huonon parkkitilanteen takia, mutta toisaalta myos muista syista.. Kun nyt vertaa vaikka tuota Blackrockin Superquinnia meidan paikallisiin kauppoihimme, niin on tosiaan suuri houkutus ryhtya ruokasnobiksi ja shoppailla hiukan kauempana!
Tanaan ostettiin mm. pastasalaattia ja omena-sellerisalaattia, seka herkulliset donitsit (joita kylla saa Bray'stakin).

Superquinn salad Superquinn donut