DSCN5346-normal.jpg    DSCN5347-normal.jpg

Hain taas R:n koulusta, ja tultiin postin pakettipisteen kautta takaisin. AHAR-arvonnasta voittamani saappaat olivat tulleet perjantaina, kun olin Galwayssa, eikä pakettipiste ole viikonloppuisin auki, joten pääsin hakemaan pakettia vasta maanantaina.

Läksyt olivat aika samaa kamaa kuin aiemminkin. Annettujen sanojen kirjoittamista, ja aukeaman verran sanatehtäviä kirjasta..

DSCN5349-normal.jpg    DSCN5348-normal.jpg

Lukemisena oli kiva kirja lapsista, joiden vanhemmat menivät matkalle tms. (en muista enää tarkemmin), ja kotiin tuli siksi aikaa hoitaja. Lukeminen sujui taas hienosti =)

DSCN5350-normal.jpg

Läksyjen jälkeen askarreltiin bändijuliste, joka alkoi puutarhaprojektina, sitten R keksi, että piirtäisimme itsemme kukkien keskelle, ja lisäsi äitinsäkin. Sitten piti laittaa paljon tarroja, ja oli nuo kitarat.. =D

Katsottiin tietty telkkariakin, ja meidän piti tavata R:n äiti matkansa varrella bussilta kotiin, mutta hän sanoi puhelimessa vahingossa 5:15, kun tarkoitti 5:05, joten ehtikin jo tänne asti, kun me vasta laitoimme takkia niskaan.

DSCN5351-normal.jpg

Avasin saapaslaatikon, ja valitettavasti saappaat ovat mulle liian pienet, vaikka muuten tulisivat tarpeeseen, kun nykyiset nilkkasaappaat irvistelevät jo joka puolelta.. (Nämä ovat oikeasti ratsastussaappaat, mutta sopisivat ihan hyvin muuhun ulkoiluun tai yleiskäyttöön..) Mutta näiden Mackey-saappaiden normaalihinta on muistaakseni €168, että toivottavasti saan niistä ainakin satasen, kun laitan myyntiin.

DSCN5355-normal.jpg

DSCN5352-normal.jpg    DSCN5353-normal.jpg

DSCN5354-normal.jpg    DSCN5356-normal.jpg