Christmas pressie from  R

Olin aamulla R:n luona. Pikku-R oli taas kasvanut hurjasti, ja on nyt kovasti innostunut tanssimisesta! Muslimi-isansa ei ole asiasta oikein innoissaan, muttei toisaalta ole sita vastaankaan. Ovat menossa joskus kuukauden kuluttua Sri Lankaan ja Intiaan, ja sielta palattuaan, pikku-R paasee kuulemma tanssitunneille (Irish dancing) =) Han taytti siis joulun alla 4, mutta on ikaisekseen pitka ja hoikka, joten vaikuttaa ehka 5-6-vuotiaalta.
Pikku-R tykkasi lahjoistaan (jopa kirjasta!), ja ma sain heilta kauniin kasisaippua ja -voidesetin, missa on myos keraaminen alusta. R teki aiemmin aloittamiaan sri lankalaisia tonnikalapullia, eli niita samoja joita sain myos edellisena paivana kummipojan luona, ja talla kertaa sain seurata myos niiden valmistusta. Ovat suht. simppeleita, etta voisin jopa pyytaa reseptin ja kokeilla niita joskus itsekin. R teki niista miedompia kuin S, koska pikku-R ei yllattaen pida tulisesta (tai edes lievasti pippurisesta) ruuasta! Olivat silti ihania, ja sain muutaman myos tuomisiksi kotiin.
Kavin kotimatkalla pankissa maksamassa Fortumille tyhjasta (=melkein 90 euron "loppulasku", WTF?!?). Sitten menin Dunnesiin suorittamaan valttamattomia vaateostoksia. Onneksi sentaan jotkut asiat ovat halpoja! Sain alle 50 eurolla kahdet velour-housut (ullakkokayttoon; en ajatellut ryhtya skangeriksi..), ison pinon alusvaatteita ja 9 paria sukkia (kahdessa parissa lehmateema, jopa UTAREITA!! yhdet raidalliset, ja loput kissa-aiheisia). Olisin halunnut myos jotkut pehmeat ja lampimat tossut, jotka voisi helposti laittaa jalkaan ja ottaa pois, mutta just niita taydellisia oli vain pinkkeina.. Yksi musta parikin loytyi, mutta se oli liian pieni. Pidan kylla aina villasukkia jalassa, mutta inhottaa kun kaikki muut kavelevat sisallakin likaisilla kengillaan, ja sen takia sitten sukkani likaantuvat pikaisesti, menevat rikki jne.

Mizzoni's Neptune with garlic dip