DSCN9223.jpg    DSCN9225.jpg

Lähdin taas puoliltapäivin Bray'hin. Ilma oli aika kaunis, ja jopa melko lämmin! D olikin pärräajelulla. Oli jättänyt tyrkylle aivan ihania keksejä. En ole keksi-ihmisiä, mutta noita olisi voinut helposti popsia vaikka paketillisen kerralla..

J (D:n veli) tuli katsomaan D:n uutta pärrää (joka hänellä nyt on ollut jo joitakin viikkoja), ja tuomaan pari kartonkia tupakkaa, kun oli juuri palannut tyttäriensä kanssa lomalta jostain Kreikan saarelta. Ei nyt kuitenkaan nähnyt sitä pärrää, kun D ei ollut vielä palannut ajelulta.

J näkyy seuraavan Twitteriäni, kun kommentoi mun juttujani siellä (nimim. onneksi olen blokannut koko suvun Facebookissa, heh..)

DSCN9224.jpg

Piti tuoda bonsai kotiin, mutta unohdin - taas..

DSCN9226.jpg    DSCN9227.jpg

Oli kamala nälkä, kun en ollut taas syönyt aamupalaa, joten tilattiin ruokaa heti kun tilauspuljut aukesivat. Tällä kertaa kiinalaista. Ankkaa ja paistettua riisiä, ja jaettu alkupala possua (nyyh..) Tuo ankka-annos on aina ihan järjettömän kokoinen.. Söin loput sitten myöhemmin illalla.

DSCN9228.jpg

Nosferatu-vainaan ruusu voi edelleen hienosti, vaikka koko kukkapenkki on ihan villiintynyt ja kadonnut rikkaruohojen alle.. Tuo ruusu tuoksuu todella ihanalle. D ei ollut edes huomannut, että siellä on kukka.

DSCN9229.jpg    DSCN9231.jpg

Oli aika hieno auringonlasku, mutta tuon enempää ei saanut takapuutarhasta kuvattua.

Kun mulla on taas keskiyövuoroa koko viikko, niin jäin katsomaan elokuvan, ennenkuin palasin kotiin. Katsottiin Super 8. Se oli jokseenkin viihdyttävä, tahattoman koomisella tavalla, mutta loppua kohti oli ihan valtavaa myötänoloutta.. Koko elokuvassa ei ollut oikeastaan mitään uutta, vaan siihen oli yhdistelty elementtejä aiemmista elokuvista. Iljettävän noloa.

Lähdin vasta yhdeltä kotiin. Motarilla ei ollut kovin monta autoa, mutta ajettiin kaikki kovaa =D Meni taas tasan 30 minuuttia ovelta ovelle, kun päiväliikenteessä menisi 40 minuuttia, joista se ylimääräinen 10-minuuttinen suurimmaksi osin Bray'n kaupunkiliikenteessä.

Nyt nukkumaan. Aamulla on ehdittävä kauppaan, kun en viikonloppuna ehtinyt/jaksanut.