At breakfast - O wasn't feeling well =/ I've done my work =P

O:lla oli lauantaiaamuna lampoa, joten han ei ollut ihan oma itsensa =/ ... Syotiin aamiaista ja ma hoidin tiskikonetehtavat. Sitten pakkasin tavarani, ja lahdettiin Matinkadulle. Halusin olla siella suht. aikaisin, kun vanhukset olivat tulossa hakemaan autolla seka minut etta jonkin verran tavaraa Helsinkiin, ja mulla oli viela sita ennen pakkaamista. Ennen lahtoa, rapsin tosin viela parvekenakymakuvia =D

Balcony

Balcony view Balcony view

Balcony view Balcony view

Balcony view

Balcony view Balcony view

Matinkadulla rapsin viela jonkin verran kuvia, samalla kun pakkasin tavaroita..

Modern re-prints of '40-'41 magazines Modern re-prints of '40-'41 magazines

Mietin josko nama sota-ajan lehtien uusioversiot pitaisi kiikuttaa vaan lehtikierratykseen, mutta eivatpa nuo paljoa paina, jos joku divari vaikka kelpuuttaisi ne.. Tod.nak. tosin kaikilla joita kiinnostaa, on jo omat kopionsa.

Stereoscope Stereoscope

Stereoskooppi..

Stereoscope Old camera

Vaarin vanha laatikkokamera, jolla han oli mestari ottamaan paattomia kuvia =D

Old camera Old camera

Virkkukoukkunen

Kaytiin porukalla Virkkukoukkusessa! =D Nain siis ekaa kertaa heidan uudet tilansa.. Ei mulla tosin ollut varaa ostaa sielta mitaan, mutta paasipa paikan paalle kuolaamaan.. Ihastuin varikkaaseen maatuskakankaaseen..

Virkkukoukkunen

Virkkukoukkunen

Mulla oli jo kova nalka, kun lahdettiin kohti Helsinkia, joten poikettiin ABC Karjalanporttiin syomaan. Se noutopoyta oli aivan loistava juttu! Vedettiin ns. pitkalla kaavalla, enka edes muista koska olen viimeksi syonyt kerralla niin paljon! :O Ensin popsin ison pinon salaattia (salaattivalikoimassa oli kaikkea kivaa..), ja sampylan, joka oli aivan mielettoman hyva - varsinkin kun voitelin siihen runsaasti jotain yrttituorejuustoa, om nom nom.. Juomaksi ihanaa kotikaljaa.

Lunch at ABC Karjalanportti Lunch at ABC Karjalanportti Lunch at ABC Karjalanportti

Sitten otin sienikeittoa, jonka kanssa soin viela puolikkaan sampylan yrttijuustolla.. Keitto oli aivan mielettoman ihanaa, ja olisin voinut syoda sita vaikka saavillisen!
Paaruuaksi otin siikaa kerma- tai valkosipuliperunoilla (tms.) ja parsakaalilla. Siika oli OK, mutta jokseenkin teollisen oloista. Parsakaali oli kuminen pettymys. Perunat olivat ihan OK. Silti, jos menisin uudelleen ja olisi sama ruokavalikoima, pinoaisin tarjottimelleni kolme tuollaista ekan kuvan sampylaa (=niita kannattaa hamstrata heti, koska nakojaan loppuivat pikaisesti) ja niita varten pinon tuorejuustoa.. Sitten ottaisin paljon salaattia, ja soisin niin paljon sienikeittoa kuin napa vetaisi. Jattaisin paaruuan kokonaan valiin. Etta vinkiksi, jos joku sattuu sinne aterioimaan..

Between Lappeenranta and Kouvola, there had been a road accident, earlier on.. Road accident spot Road accident spot Road accident spot

Lappeenrannan ja Kouvolan valilla oli sattunut joku onnettomuus, jo silloin kun vanhukseni olivat vasta ajamassa kohti Imatraa. Onnettomuuden jalkia selviteltiin yha, kun he olivat ehtineet Imatralle asti, kavimme Virkkukoukkusessa ja pienella kavelylla, pakkasimme auton, soimme siella ABC:lla, ja jatkoimme kohti Helsinkia.
En nyt viitsi postittaa lukuisia tylsia tie- ja maaseutukuviani (ikkunaheijastuksineen..), mutta flickr-setista loytyvat, jos joku haluaa kiduttaa silmiaan..

On the way to Helsinki

Amerikkalaisen oloinen tunneliosuus jossain.. Paakaupunkiseutu(kin) muuttuu aina vaan vieraammaksi.

Arriving in Lauttasaari

In Lauttasaari (Helsinki) In Lauttasaari (Helsinki)

Lauttasaaressa..

In Lauttasaari (Helsinki)

In Lauttasaari (Helsinki) In Lauttasaari (Helsinki)