071110demo03s.jpg

Paikallinen Premier Arts & Craft Store piti viime lauantaina Create and Craft -demon, jonka tarkoituksena oli esitellä C&C-tuotteita, joita voi ostaa täältä Bray'sta tammikuusta alkaen. Esittelijänä toimi taas tuttuun tapaan Frances Boylan, joka onkin oikein hyvä em. hommassa. Pidän hänestä erityisesti myös siksi, että hän ei ujostele mainita tuotteiden mahd. heikompia puoliakaan. Esim. tällä kertaa hän muisti varoittaa, että ainakin jotkut C&C:n korttipakkaukset eivät sisällä kirjekuoria, mitä pidimme kaikki todella outona! (Ei ainakaan itselleni tule mieleen mitään tilannetta, missä antaisin kortin ilman kuorta.. Varsinkin jos se korttipohja on erikoisen värinen, näyttäisi paljon paremmalta jos sen mukana tulisi samanvärinen kuori.)

Kaikki kuvat voi katsoa joko Bray Forumilla (isommassa koossa - suositeltavaa, kun esim. tarrakuvien yksityiskohdat tulevat paremmin esiin isommissa kuvissa) tai kuvablogissani (blogikokoisina). Siellä on muutama kuva Francesista, joitakin kuvia hänen tekemistään esimerkkiprojekteista ja Create and Craft -tuotteista, ja lopulta kotona ottamiani kuvia, joissa esittelen tarkemmin goody bagin sisältöä.

071110demo14s.jpg

Koska em. kuvalinkkien takana on selostukset vain englanniksi, kerron tässä suomeksi hiukan lisää noista demossa olleista tuotteista ja goody bagista.

Francesilla oli esim. muutamia C&C:n tarra-arkkeja, joiden tarrat ovat tavallaan sekoitus ääriviivatarroja ja kimalletarroja. Niistä osa vaikutti todella monikäyttöisiltä, ja osa olisi arkkeina jäänyt minulta ehdottomasti kauppaan (esim. se monenkirjava tähtiarkki), mutta nähtyäni kys. tarroista tehdyn 3D-kortin, mieli muuttuikin, ja saatan hyvinkin kuvitella ostavani niitä tarroja sitten kun niitä tulee myyntiin, ensi vuoden puolella.

Sitten oli kahta erilaista nallekorttisettiä, jotka itse asiassa eivät tainneet olla C&C:n tuotteita (en ole ihan varma). Toisessa setissä oli aivan ihania perinteisiä nalleja (valitettavasti unohdin ottaa kuvan arkeista!) ja toisessa modernimpia nalleja (joista on pari esimerkkikorttikuvaa). Itse en oikein ole nallekortti-ihmisiä, mutta saattaisin joskus ostaa perinnenallekorttisetin vaikka puoliksi jonkun kanssa. Hinta taisi olla hitusen alle €30, ja jos en ihan väärin muista, setistä saisi askarreltua jopa sata korttia.

Goody bagiin sisältyi kätevä puinen taittelualusta bambupuisen "veitsen" kera. En tiedä, onko tuolle suomeksi jotain nimeä, mutta ainakin C&C kutsuu taittelujuttua 'box maker'iksi, eli laatikontekovälineeksi. Sillä voi siis sen bambujutun kanssa tehdä helposti hyvännäkösen taitoskohdan korttikartonkiin, asettamalla kartonki alustalle, jossa on valmiina standardikorttikokojen urat, eli korttien ja pienten lahjapakkausten teko helpottuu huomattavasti. Frances oli tehnyt korttien lisäksi myös erilaisia lahjapakkauslaatikoita ja joulukoristeita, esitelläkseen sen taitteluvälineen erilaisia käyttömahdollisuuksia.

071110demo18s.jpg

Tämänkertaisen demon goody bag maksoi €30, ja siinä oli mielestäni todella mukavasti tavaraa. Sisältö: em. taittelualusta bambutyökalun kera (molemmat pakattu erikseen, eli myydään myös erillisinä), neljät erilaiset pinsetit (siis tweezers - en muista onko tuo suomeksi oikea sana) settinä - soveltuvat nimenomaan pikkutarkkaan askarteluun, toisin kuin jo omistamani pinsetit, askarteluveitsi vaihtoterineen (mulla on jo samanlainen, mutta se on ollut aina väärässä huoneessa kun satun tarvitsemaan, eli nyt voin pitää ullakolla ja 'toimistossa' omansa), siksak-kuviosakset (mulla on sellaiset perinteiset siksak-teräiset kangassakset, mutta ne eivät oikein sovellu paperiaskarteluun), kaksi punchia (jokaisessa bagissa oli iso ja pieni kuvio-punch, ja kuvavaihtoehtoja oli neljä.. omani ovat iso joulukuusi ja pieni lumihiutale - muut vaihtoehdot olivat joulupukki ja lumiukko), kaksi purkkia kimallejauhetta (otin mustan ja valkoisen, toinen vaihtoehto olisi ollut kulta ja hopea), liimaa, tarratyynyjä, neljä erilaista pakkausta kortteja, kartonkeja ja papereita (joista suosikkini on se isoin pakkaus, missä on kivan värisiä ja muotoisia kartonkeja, ja erilaisia kimallekartonkeja), sekä kaksi arkkia ääriviivatarroja (näissä oli erilaisia jouluisia vaihtoehtoja). - Nuo ylläolevan kuvan ääriviiva- ja kimalletarrat ovat myös Create and Craft -tuotteita, mutta ostin ne erikseen. Olivat €1/arkki tarjouksena.

071110projects.jpg

Tähän loppuun vielä kuva leikekirja-albumista, jonka ostin erästä tiettyä projektia varten...