061101shop07s.jpgPutiikkiasiaan on tullut uusia käänteitä.. Kuten kuvasta (vas.) näkyy, se karmiva ristikkoikkuna (linkin takana) on poistettu, ja tilalle on laitettu siistimpi ja pienempi ikkuna. Olivat tosin ryssineet ikkunanlaitossa, niin että tuore ikkuna on jo rikki, eikä kyseessä ole edes vandalismi.
Huomenna voidaan kuulemma mennä katsomaan paikkaa, mikä olisikin ollut muuten hyvä juttu, mutta nyt olisi yksi toinen vaihtoehto, jonka takia on pelattava hiukan aikaa..
Tarjolla nimittäin olisi yksi toinenkin liikehuoneisto - jonkin verran paremmalla paikalla, hitusen isompi, vaatisi vähemmän remppaamista ennenkuin voisi avata.. ja se on myynnissä. Anoppi haluaisi ostaa sen, niin että olisimme sitten hänellä vuokralla, mikä olisi tietty huomattavasti parempi vaihtoehto! Mutta mutta... Paikan myyntiä hoitavaa tahoa ei saa kiinni sitten millään! Se on joku paikallinen dinosaurusfirma, jolla ei ole minkäänlaista nettisivua, ja puhelimella pääsee vain puhelinvastaajaan. Ollaan jätetty parin päivän ajan soittopyyntöjä, nimenomaan mainiten että olisi ostokiinnostusta kys. putiikkia kohtaan, mutta näköjään ei kiinnosta.. Mua todella houkuttaa ottaa selville, kuka putiikin omistaa, ja ottaa sitten suoraan yhteyttä häneen - ei taida olla kovin innoissaan, kun selviää miten 'aktiivisesti' myyntiä on hoidettu... Koska olemme Bray'ssa, tulee väistämättä mieleen, että myyntiä hoitavalla taholla on joku tuttava, joka on pyytänyt hidastelemaan, ehtiäkseen vaikka itse ostopuuhiin, tms.. Tämä kaupunki on täynnä sellaisia dinosauruksia.
Vaan hidastelua tässä joutuu sitten harjoittamaan itsekin, vaikka sen rikkinäisen ikkunan avulla *tms*, kun ei kuitenkaan huvittaisi allekirjoittaa toisesta putiikista vuokrasopimusta, jos sitten onnistuisikin nuo paremman ostopuuhat.