Heti kun ehdin postittaa vitoseni muualla, vuodatus alkoikin taas pelittää.. Kopsaan siis tänne:

[...blah blah...] vitoseni [...blah blah...]

1. Kerro aluksi matkapuhelimesi merkki ja malli.
Nokia 6233 (musta & kromi)
2. Miksi juuri se ja miten hankittu (oma, työsuhde- vai kytkykauppakännykkä)?
Ihan oma, ja O2 Speakeasy prepay liittymällä, eli ei puhelinlaskuja, vaan ostan ennakkoon creditiä. Mulla oli maaliskuuhun asti Nokia 3510i, johon olin ihan tyytyväinen, mutta tarvitsin kamerapuhelimen, ja tämä 6233 oli paras malli mihin rahat riittivät. En kuitenkaan halunnut edes harkita muuta kuin Nokian puhelinta. Ostin sen tuosta paikallisesta O2-putiikista.
3. Tiedätkö mitä kaikkea kännykälläsi voi tehdä, entä mihin kaikkeen käytät sitä?
Olen varmaan ainakin kokeillut n. 95% puhelimen toiminnoista, ja ne loput eivät kiinnosta edes kokeilun vertaa (esim. pikanumerovalitsin yms.. en halua kissojen soittavan useampia aamuöisiä puheluita Suomeen..) Kommunikointivälineenä käytän puhelimesta ahkerimmin tekstiviestejä ja harvemmin soitan kenellekään tai vastaanotan puheluita. Puhelimen kameraa käytän joka päivä! Hankin sen lähinnä extra-duunejani varten, mutta yllättäen Lenorella (=kamerani) räpsiminen on jäänyt sittemmin vähäiseksi, vaikka sillä saakin HUOMATTAVASTI parempia kuvia. Puhelin kulkee kuitenkin koko ajan mukana, eli sillä räpsiminen on niin nopeaa ja vaivatonta. Pelaan myös backgammonia puhelimella, ja satunnaisesti muitakin pelejä. Joskus leikin videokameralla ja nauhoitan hassuja ääniä, joille sitten hihittelen itsekseni tai joilla häiriköin Danielia =D
4. Oletko tyytyväinen kännykkääsi?
Kamera saisi olla parempi, ja pitkäkyntisenä on joskus tosi hankalaa naputella tekstareita, mutta muuten olen ihan tyytyväinen.
5. Koska hankit ensimmäisen kännykkäsi ja montako sinulla on ollut?
Taisin saada ekan kännykän exältäni (Nokia, tietty) joskus 1994.. Annoin sen takaisin jokunen aika sen jälkeen, kun olin muuttanut Irlantiin (eli alkuvuodesta 1997). Sitten en halunnut kännykkää moneen vuoteen, mutta lokakuussa 2004 oli lopulta pakko hankkia sellainen, ja Daniel osti mulle sen 3510i:n, josta siis luovuin vasta tämän vuoden maaliskuussa, kun ostin nykyisen puhelimeni - joka on siis eka itse ostamani! Eli kolmas kännykkä menossa.. Tai no, neljäs, jos lasketaan se Sony Ericsson, jonka Jen antoi mulle Speakeasy-liittymineen, kun muutti takaisin Kanadaan. Mutta käytin siitä vain loput creditit taustakuvien testailuun, enkä ole ostanut siihen lisää creditiä. Onpa kuitenkin varapuhelin olemassa, jos sattuu tarvitsemaan. Siinä on kiva ristinollapeli!