Tanaan oli seka saan etta laksyjen puolesta kevyempaa kuin eilen. Aurinko paistoi, ja H tuli koulusta ilman takkia (kouluasuun kuuluu pitkahihainen paita, pinafore ja paksuhko jumper, etta ei sentaan ihan ns. t-paitasillaan). Eilenhan hanella oli talvitakki paalla.
Aloitimme kirjoitustehtavalla, eli jalleen kerran viisi sanaa itse keksittyihin lauseisiin.. Sitten tehtiin iirin laksyt, ja Daniel sai tulla tarkistamaan, etta meni oikein. Lopuksi viela matikan tehtava, jossa ruudukkoon oli piirretty kuvioita kokonaisten ja puolikkaiden ruutujen avulla. Kuvioiden ala piti laskea, kayttaen yksikkona ruutuja.
H halusi tanaankin Nickelodeon-saitille, josta katsottiin lisaa iCarly-videoita. (Tosi alytonta lastenohjelmaa..) Sitten H soitti isalleen, joka on nyt ollut taas aika pitkaan sairaalassa, ja lahti lopulta R:n ja pikku-R:n kanssa Seafrontille.
H:n aiti on ajatellut ostaa H:lle laptopin. Pitanee menna mukaan ostoksille, sitten aikanaan.. S mietti, etta H:lla olisi enemman tekemista kotona, jos han voisi pelata koneella peleja, ja tietty nettiyhteys olisi hyodyllinen myos kouluasioiden takia. Taytyy sitten muistuttaa H:lle, ettei ikina kerro netissa kenellekaan mitaan henkilo- tai osoitetietojaan, tai edes mainitse kouluaan tms. Tassa vaiheessa hanen luku- ja kirjoitustaitonsa on tosin viela sen verran heikko, ettei mikaan chat edes onnistuisi, mutta varmaan jo parin vuoden paasta han saattaa hyvinkin kommunikoida vaikka kavereiden kanssa netitse, eika ikina tieda mita varjoja siella luuraa. H:n vanhemmat eivat kuitenkaan valvo asiaa, kun S joutuu olemaan paljon toissa, eika H:n isan kielitaito riita - hyva jos on edes hengissa parin vuoden paasta, kun terveydentila on hyvin heikko.. =/