DSCN5459-normal.jpg    DSCN5460-normal.jpg

Viime viikon keskiviikkona piti olla duunihaastattelu puhelimitse, mutta toisessa päässä oli jotain aikataulusotkua, ja asia siirtyi tälle viikolle. Ehdin siis hakemaan R:n koulusta ilman mitään kiirettä.

Tällä kertaa hilluin askartelukaupassa, mutta en ostanut mitään. R kuitenkin ilmoitti, että äitinsä oli antanut kaksi euroa, jos ostaisimme jotain askartelumateriaalia, joten poikkesimme yhdessä askartelukauppaan.

Olin aiemmin hiplannut itsekuivuvaa massaa, mihin omat rahani olisivat nipin napin riittäneet, mutta R halusi sitten kovasti ostaa ison paketin punaista muovailuvahaa - kuulemma lempivärinsä - ja se maksoi melkein kolme euroa, eli annoin hänelle sen puuttuvan summan, enkä sitten voinut ostaa itsekuivuvaa massaa. Mulla on kyllä paketti sellaista jossain laatikossa..

R teki läksyt taas reippaasti, ja sitten oli muovailuvahan aika.

DSCN5463-normal.jpg    DSCN5464-normal.jpg

R teki nojatuolin ja hymyilevän tytön, ja tilasi minulta telkkarin. Laitoin ohjelmaksi CBBC:n, eli BBC:n lastenkanavan, joka on R:n suosikki.

DSCN5466-normal.jpg

R teki myös sängyn, jossa joku oli nokosilla.

DSCN5467-normal.jpg    DSCN5468-normal.jpg

Lopuksi vielä sohva ja kissa =D Autoin hiukan silmien ja korvien kanssa, muuten ihan R:n omaa tuotantoa.

Maanantaina oli sitten se työhaastattelu puhelimitse, ja melkein saman tien rimpaisivat, että sain duunia =D (Ei mitään ihmeellistä hommaa, mutta ihan sama mulle, kunhan saan säännöllistä palkkaa, jolla tulee toimeen.) Koska duunipaikka on aika kaukana Bray'sta, en enää pääse hakemaan R:a koulusta, joten tämä jäi tod.näk. viimeiseksi läksy- ja askartelusessioksi. Tosin autoin R:n äitiä eilen hänen "läksyjensä" kanssa, eli hänellä oli kurssitehtävänä kirjoittaa 1500-2000 sanaa tietystä aiheesta, ja hän oli koonnut tarvittavan materiaalin ja kirjoittanut muutaman version tekstiä, mutta englanniksi kirjoittaminen on hankalaa, ja teksti oli aika sekavaa. Kirjoitin sen selkeämmäksi (ja koneelle - hän oli kirjoittanut kaiken vihkoon, kun se toimii hänelle paremmin), käytiin yhdessä teksti läpi, ja ohjeistin mainitsemaan että oli saanut kieliongelmien takia apua, koska opettajalle olisi joka tapauksessa selvää, ettei hän olisi saanut aikaiseksi niin selkeää tekstiä..