Eilisten yksityisten jaahyvaisten jalkeen on ollut tosiaan paljon kevyempi olo, eika tanaan ollut enaa niin vaikeaa menna isan asuntoonkaan. Kavin pakkaamassa hanen laakkeensa, ja vien ne huomenna apteekkiin havitettavaksi. Taidan huomenna muutenkin siivoilla siella hitusen - siis sellaista pintapuolista, kuten mainosten viemista paperiroskiin, jaakaapin tyhjennysta, jne. Pitaisi varmaan laittaa postilaatikkoon joku "ei mainoksia (kameravalvonta)" lappu, tms..
Loysin isan pikkuserkun puhelinnumeron, ja soitin kertoakseni surulliset uutiset ja kutsuakseni hanet hautajaisiin. Siina vaiheessa kylla tuli taas itku, kun tapasin isan pikkuserkun viimeksi kai vaarin hautajaisissa yli 20v. sitten, ja nyt sitten tulemme tapaamaan taas naissa merkeissa. Tulee varmasti pidettya enemman yhteytta nyt, kun isan puoleista sukua ei ole kovin paljon jaljella..
J lupasi ilmoittaa asiasta isan serkulle Ahvenanmaalle - kys. serkun poika (siis pikkuserkkuni) on kylla Facebook-listallani, ja yritin kotoa kasin hanen kauttaan ilmoitellakin asiasta, mutta Facebookissa oli jotain haikkaa silloin, ja sitten unohdin yrittaa uudestaan. En kuitenkaan usko, etta C lahtee sielta asti hautajaisiin, kun eivat muutenkaan olleet nahneet toisiaan vuosikymmeniin tai pitaneet yhteytta.
Otin isan luota joitakin valokuvia, mita katselimme nyt illalla Hm:n kanssa. Siella oli seassa taas tyypillisia isan huumoripaloja, ja valilla oli vaan pakko nauraa hysteerisesti.. Oli myos paljon jotain kouluaikaisia kuvia, joita en ollut edes ikina aiemmin nahnyt!
Ai joo.. Huomenna olisi Olympialaisten avajaisetkin.. Taytyy koittaa katsoa jotain, kun kiinalaisilla on varmaan upea show..
olympics08_opening.gif