Toistan tassa taas itseani, kun naita Camelotin "viimeisia kuvauspaivia" on nyt ollut jo kolme.. Talla kertaa onneksi tiesin asiasta jo edellisena iltana (kuten mainitsin edellisessa entryssa), joten saatoin valmistautua, eika tarvinut sannata liikkeelle puolen tunnin varoituksella, kuten maanantaiaamuna.
Pesin hiukset (lavuaarissa - D korjasi suihkun, mutta se ylikuumeni testauksen jalkeen, ja tarvinnee taas uuden osan..) ja menin ajoissa nukkumaan, mutta aamuyosta helvetillinen ukkosen jyrina heratti, sitten piti kayda vessassa, enka sen jalkeen oikein saanut enaa unen paasta kiinni - paitsi hetkea ennen heratysta, ja tietty Thatsit tuli hairikoimaan ja tunkemaan peiton alle just silloin, ja kun torjuin lahentelynsa, niin han puri mua kateen! :O Vielakin nakyy naarmut.. Siis ei ole IKINA purrut noin kovaa! :O
Olin siina aamuyolla pyoriessani kuunnellut saata katon lapi, ja oletin tormaavani rankkasateeseen tai rakeisiin, mutta lahdinkin sitten tallaiseen aamuun;

Heading out for the very last day of Camelot (S1)

Taksikuski rimpaisi matkalta ja pyysi etta menisin vastaan kotikatumme toiseen paatyyn, kun ei ollut varma paasisiko kys. makea enaa ylos, jos ajaisi perille asti.. (Taalla kun ei ole talvirenkaita..) Muuten se nuori kuski kylla ajoi yllattavan hyvin siina kelissa!

The very last day of Camelot (S1) The very last day of Camelot (S1)

Ma olin muutaman tunnin ajan ainoa nais-extra, ja porrastetuista sisaankirjautumisajoista johtuen, sain nauttia palan starakohtelua, kun koko hiukset & meikki teameineen oli yksin mun kaytossani =D

The very last day of Camelot (S1) The very last day of Camelot (S1) - my costume #10

Koska siina vaiheessa paivaa, kaikki muut extrat olivat joko vartijoita tai ritareita, olin myos yksinani taukotilassa, paitsi mita nyt heput kavivat siina lyhyiden taukojen ajan. Vasta myohemmin onnistuivat haalimaan paikalle toisen nais-extran - Camelotin viimeinen paiva oli hanelle ensimmainen extra-kokemus! Olimme Pendragonin asukkaita, ja meidan lisaksi paikalle tuli myos pari vanhempaa mies-extraa, joista toisen tunnen jo Tudoreista, ja ollaan oltu samaan aikaan myos Camelotissa.

The very last day of Camelot (S1) The very last day of Camelot (S1)

Lumi pysyi taas maassa koko paivan, ja varsinkin iltaa kohti sita alkoi tulla reilusti lisaa.. Olisin kuvitellut, etta kuvausryhma olisi jo maanantain lumipaivana saanut tarpeekseen lumisodasta, mutta ei... Sota jatkui entista kiivaampana, ja myos monet extrat osallistuivat - sota levisi myos taukotilaamme, josta tuli sen takia tosi sotkuinen..

The very last day of Camelot (S1) The very last day of Camelot (S1)

Yksi extra soitti kitaraa ja lauloi (muuten tosi hyvin), etta saimme nauttia live-musiikista siihen asti, kun han paasi kotiin - he olivat ritareita, joten paasivat aiemmin pois, joskin olivat myos tulleet paikalle jo aamuseitsemaksi.. Ylla oikeanpuoleisessa kuvassa muuten toinen ja neljas oikealta ovat maanantaiset "kanssastarani" =D

The last day of Camelot (S1)

Rapsittiin aikamme kuluksi asukuvia - tassa siis kymmenes ja viimeinen Camelot-asuni.

My third (and final) "last day" on Camelot - costume #10 My third (and final) "last day" on Camelot - costume #10

Meille "taviksille" (=ei vartijoille/ritareille) paiva oli enimmakseen odottelua, mika tosin ei ollut talla kertaa tylsaa, kun meita oli kaiken kaikkiaan niin vahan, ja taukotilassa oli todella ihana tunnelma. (Pistettiin mm. illemmalla evaat jakoon, eli meilla oli pieni iltapalapiknik.. mulla oli levy Fazerin sinista, mika nakyi tekevan hyvin kauppansa.. itse sain juustovoikon!) Vasta ihan lopuksi kavimme B-studiossa kuvaamassa lyhyen jutun, missa Sybil-nunna kehottaa vartijoita vangitsemaan Merlinin (joka tosin ei ollut paikalla). Me tavikset seisoimme Sybilin takana, ihan suoraan kameran edessa.
Sitten se oli loppu. Myos studiossa oli tosi lammin fiilis, kun kaikki kiittelivat ja hyvastelivat toisiaan.
Vahan ennen kuutta rimpaisin D:lle ja tiedustelin ajokelia. Olisin kylla tanaan voinut kavellakin kotiin, kun mulla on hyvat vaellusmonot, ja lisaksi oli nelja pitkahihaista paitaa, toppatalvitakki, paksu kaulaliina (kaarin sen myos pipoksi), ja IKEA-viltti hartioilla. Ei siis ollut kylma, mutta D sanoi kuitenkin voivansa tulla hakemaan, ja ihan hyvin se menikin. Ts. han osaa kylla ajaa jaisissakin olosuhteissa, mutta ikinahan ei tieda mita tumpeloita tielle sattuu samanaikaisesti..
Tastakin (=kolmannesta) viimeisesta paivasta jai tosi hyva fiilis, kuten maanantaistakin! Tiedossa olisi viela extrojen wrap-bileet Dublinissa, ja toivottavasti just sina paivana ei ole hurjia keleja, koska haluaisin kylla menna sinne..