H wrote a list poem with E words

On jaanyt tama laksysessioiden paivittaminen blogiin, kun olen siirtynyt kirjoittamaan muistiinpanoja moleskinen puolelle, mutta koitan valilla postittaa jotain tannekin.
Keskiviikkona oli eka koulupaiva pitkan Bank Holiday -viikonlopun jalkeen, mutta eivat saaneet mitaan laksyja. Mulla on yksi H:n viimevuotinen tehtavakirja, jossa on viela tekemattomia sivuja, joten puuhasimme sen parissa, ja H kirjoitti sen esimerkin mukaan listarunon, kayttaen joka rivin alussa E:lla alkavia sanoja. Runo nakyy yllaolevassa kuvassa, ja H teki siihen myos kuvituksen. Ihastuin noihin kotkanpoikasiin, puunlatvan pesassa! Huomaa myos kotkaemon suussa oleva saalis, joka oli myoskin H:n oma idea.

Explaining Finland, for H

Toisessa kuvassa on sitten oma pikapiirrokseni, jonka avulla selitin H:lle millaista on kesaisessa Suomessa. Han nimittain haluaa kirjoittaa tarinavihkoonsa jutun matkasta Suomeen - taas ihan hanen oma ideansa!

Head - torso - legs drawings with H Head - torso - legs drawings with H

Lopuksi piirtelimme taas hassuja kuvia, mihin toinen tekee paan ja jalat, ja toinen kropan, niin etta vasta lopuksi kuva avataan kokonaisuudessaan. H tykkaa niista. (Huomasin vasta myohemmin millaisen puhekuplan han oli kirjoittanut cowboy'lle, ja repesin.. hihi.. klikkaa kuva isommaksi..)