H:sta ei nakynyt jalkeakaan viela neljan jalkeen (han tulee yleensa kolmelta tai neljalta meille), joten rimpaisin ja kysyin onko han tulossa tanaan ollenkaan. Ei ollut tulossa - heilta oli varmaan taas puhelimen credit finito, kun eivat rimpaisseet asiasta. Vahan harmitti, etta kuulin asiasta niin myohaan, koska ollaan puhuttu Danielin kanssa Dublinin-reissusta, jonka olisimme voineet tehda tanaan, jos olisin vaikka jo aamulla tiennyt, ettei H tulekaan tanaan. Aitinsa viela soitti aamulla ja varmisti, etta olen menossa sunnuntaina H:n ensikommuunioon, eika han maininnut mitaan vapaapaivasta - tosin han ei ehka edes tiennyt, kun on suurimman osan aikaa duunissa.
Houkuttelin sitten Danielin lahtemaan pienelle kavelylle, ja menimme niinkin "kauas" (heh..) kuin Superquinniin.. Ja palasimme kotiin mm. hillomunkkien ja kermavaahdon kera.. Etta olipa terveellinen reissu! Ostettiin ruuaksi valmisateriat - kanaa Tikka Masala ja pilau-riisia. Oli tosi maukasta valmisateriaksi. Sattui viela hyva tekosyy torjua ovikelloa rimputtelevat jehovantodistajat, kun ruoka oli just valmiina..
Pitaisi tosiaan menna tassa lahipaivina Dubliniin. Kavin tanaankin yhdessa paikallisessa kenkakaupassa, ja siella oli ne samat sandaalit ja ballerinat kuin muissakin kaupoissa, eli elan toivossa etta Dublinista loytyisi enemman valikoimaa. Sitten pitaisi ostaa pari munivaa kumikanaa, jotka lupasin lahettaa Suomeen, ja ostoslistalla taisi olla viela jotain muuta, mita nyt en satu muistamaan.