Anoppi ilmoitti jouluna, että aikoo matkustaa taas helmikuuksi Espanjaan - Danielin veli kääntyi välittömästi mua kohti ja totesi: "Party!". LOL.. Viime vuonna käytin sen kuukauden 'toimistoni' uudelleenjärjestämiseen, ja vaikka moiseen olisikin taas aihetta, ajattelin kuitenkin puuhata tällä kertaa jotain hauskempaa. Hiukan tosin hermostuttaa suunnitelmien teko, kun sitten ottaisi erityisen rankasti päähän, jos anoppi jostain syystä joutuisikin perumaan matkansa! On kuitenkin menossa sisarensa kanssa ja molemmat ovat iäkkäitä, eli aina voi tulla jotain terveysjuttuja tai muuta.
Olen nyt kuitenkin melkein suunnitellut, että n. 30 sekuntia anopin lähdöstä, alan raivata olohuoneesta kaikkea järkyttävää anoppikamaa hänen huoneeseensa, niin saadaan nauttia edes kuukausi hiukan selkeämmästä olohuoneesta. Esim. poistin tänä yönä (lopultakin) kaikki joulukoristeet, ja palautin irvistellen anopin koristeet ikkunalaudalle.. Osa niistä on ihan kivoja, mutta näyttäisivät kuitenkin paljon paremmilta laatikkoon pakattuina vaikka ullakolla. Mutta helmikuussa ikkunalauta tulee olemaan melkein tyhjä... *toivottavasti*
Raivauksen kohteeksi joutuvat myös lukuisat tekokukat, joita on olohuoneessa ja eteisessä.. Mä en voi sietää tekokukkia, paitsi jossain hetkellisesti katseltavissa joulukoristeissa tms. Ja suurin osa anopin tekokukista on kaiken lisäksi erityisen rumia, osin rikki, jne.. *huoh* Ilo päästä niistä eroon kuukaudeksi.
Sitten jos muistaisi raahata videot taas alakertaan, ja jos Maarialle sattuu sopimaan, voisi vaikka järkätä Kummeli-illan. Mulla on jotain ikivanhoja Kummeleita videolla, ja viimeksi katsoin niitä muutama vuosi sitten Johannan kanssa (hän oli muutaman kuukauden duunissa Bray'n eläinlääkäriasemalla, ja tutustuimme eläinlääkärin kautta, joka pyysi mua Johannaa vastaan Busárasille). Hoilasin sittemmin monta päivää Possua ja Kärpästä.