DSCN3497-normal.jpg

Piti tämäkin blogittaa jo aiemmin, mutta tässä on ollut kaikenlaista muuta.. =)

Tiistaina, kun eläinlekuri palautti Thatsitin klinikalta, löysin odottamani paketin ulko-ovien väliseltä 'kuistilta' (ihme, ettei postimies rimpaissut ovikelloa!) - miniostokseni Suomesta!

Olin nähnyt K:n kuvissa ihanan, Tiimarin muovisen pyykkikorin. Kun satuin tietämään, että K:lla ei ole kovin pitkä matka lähimpään Tiimariin, kysyin josko hän voisi käydä ostamassa minullekin sellaisen, jos lähettäisin sitä varten rahaa. Se sopi hänelle =D Kun plarasin Tiimarin saittia, huomasin vielä, että heillä oli "osta kaksi ja saat kolmannen ilmaiseksi" -tarjous, joten ehdotin, että K ostaisi mulle kaksi koria, ja valitsisi itselleen sen kolmannen pieneksi vaivanpalkaksi. Sain siis toivomani vihreän ja sinisen korin - pinkki olisi ollut myös vaihtoehtona, mutta en oikein innostu pinkistä, ainakaan miniasioissa.

K kysyi vielä, olisinko kiinnostunut miniroskiksesta, kun hän oli menossa ostamaan itselleen sellaista - no olin toki! =D Lisäksi, sain ylläreinä ihanan skeittilaudan ja neljä lasia!

Nämä ovat siis sellaista suunnilleen muotinukkeskaalaa.. Sopivat IKEA-huonekalujen seuraksi, joten skaala voisi olla jotain 1:8, kun tavismuotinukkeskaala (siis Barbiet yms.) on kai 1:6. Aion kuitenkin pistää pari muotinukkea poseeraamaan näiden kamojen kanssa, vaikkei skaala nyt olisikaan ihan just nappiin..

DSCN3491b-normal.jpg

Itse pakettikin oli näin kaunis =) *Kiitos, K*