Eilen pienentelin melkein koko paivan matkakuvia - joista siis suurin osa vaan dokumentoi asunnon tyhjennyksen etenemista, eli ei mitaan uber-kiinnostavaa.. Viela on osa pienentamatta, joten oletan saavani niita netitettya vasta illemmalla, jos sittenkaan.

Illalla pitaisi kayda myos Dunnes Cornelscourtissa, kun tarvitsen uusia kesatennareita (toivottavasti myyvat taas niita kolmen euron lapsyja), jatettyani ns. parhaan parini Suomeen roskikseen, ja ajattelin ostaa myos uuden kasilaukun, jos loydan vaikka vastaavan kuuden euron tilaihmeen kuin se, mista katkesi hihna Helsingissa. Aion toki silti tehda uuden hihnan jossain vaiheessa, mutta ei mulla nyt ole sopivaa materiaalia, ja sellaisen ostaminen Irlannin kangashinnoilla, maksaisi enemman kuin uuden kassin ostaminen.

S myos soitti ja kutsui kummipojan synttareille huomenna, eli pitaisi hanellekin ostaa joku lahja. Ei ollut Suomessa aikaa, rahaa eika energiaa kayda sellaisilla ostoksilla, joten toivottavasti Cornelscourtista loytyy jotain sopivaa. H:lle sentaan on iso Fazerin suklaalevy - Nosferatu sai toisen.

Tanaan verenpainetta on kohottanut myos yksi imatralainen sahkonjakelupulju, jonka toiminta on aivan rikollista, mutta palaan siihen asiaan myohemmin, kun en nyt jaksa just tanaan ajatella sita enaa yhtaan enempaa.