IMG_20150913_142622.jpg    IMG_20150913_163122.jpg

Sunnuntaina lähdin vasta yhden maissa kohti Bray'ta - bensiksen kautta. M50:lla oli loppupuolen matkaa tosi huono näkyvyys, kun satoi vettä, ja tieltä roiskui lisää.

Käytiin ostoksilla Bray'n isommassa Tescossa, mistä löytyi lisää sitä oikeaa Felix-kissanruokaa, ja itselleni hamstrasin sellaisia Dolce Gusto -kahvipodeja, mitä ei saa lähikaupastani. Lungoa ja Baristaa. Siis sellaista kunnon kahvia, eikä jotain Cappuccinoa, tms. (Toki cappuccinokin on ihanaa, mutta useimmiten haluan kunnon Kahvia..)

Sitten tehtiin ne chipsit - tässä pieni action-video keittimestä =) (Klikkaa ensin linkkiä, ja sitten kuvaa.)

DSC_0040b.jpg

Myöhemmin illalla taas perinteinen Bombay Pantry -tilaus.

DSC_0041.jpg

Ehkä joku kerta voisi kokeilla muutakin kuin chicken kormaa.. Tai sitten ei =D

IMG_20150913_230334.jpg    IMG_20150913_231014.jpg

Olin kotona tasan klo 23:00. Tykkään ajaa myöhään sunnuntai-iltaisin vanhaa tietä, eli poistua M3-motarilta just ennen tietullia, ja sitten vanhaa tietä Dunshaughliniin.. Siihen aikaan sunnuntai-illasta ei ole pahemmin liikennettä, ja reitin varrelle osuvat kylänpuolikkaat ovat valaistuja, mutta "kuolleita", eli en ole ikinä nähnyt siellä ketään. Tulee aina sellainen kauhuelokuvafiilis =D Varsinkin tällä kertaa, kun oli lisäksi usvaisia kohtia, missä paksu usva leijui juuri tuulilasin korkeudella..

IMG_20150913_232433.jpg    IMG_20150914_000824.jpg

Nyt on taas kissanruokakaappi ihan täynnä - ruokapaketteja on toinen mokoma tuolla kaapin perällä, ja kaksi isoa kuivamuonapussia vielä kaapin yllä.

Join heti tupla-lungot, ja popsin sen lauantaina ostamani toisen kakkupalan.

Nyt pesemään hiukset ja nukkumaan. Alkavalla viikolla keskiyövuoro, paitsi torstaina vapaata, kun on ajokoe Wicklow'ssa. Tuskin läpäisen, kun mulla on kaikki tyypilliset rutiinihuonot tavat, eli en esim. ajotilanteissa käytä pahemmin käsijarrua, ajan varmaan arvosteluasteikon mukaisesti liian lujaa risteyksiin, jne.. (Muistan ajo-opettajan aina nillittäneen, etten hidastanut tarpeeksi, tai tarpeeksi ajoissa liikenneympyrään mennessä, mutta en vaan kestä sellaista mummoajelua, että jossain puolen tunnin päässä pitäisi jo jarrutella, ja ajaa sitten nollavauhtia.. Kun se auto kuitenkin pysyy hanskassa vaikka menisi hiukan vauhdikkaamminkin.) Pakko kuitenkin ajaa se testi, että saa jonkin sortin kortin uusittua, kun nykyinen menee lokakuussa umpeen. Siis vaikka menisi pieleenkin, niin saa sitten edes uusittua harjoittelijakortin.