H ei sitten viime perjantaina tullutkaan - sanoi tanaan olleensa isansa mukana sairaalavisiitilla, ja oli unohtanut puhelimen kotiin. Jotain sellaista aavistelinkin perjantaina.
Tanaan aloitettiin matikan laksylla, mika oli vaihteeksi piirrostehtava. Oli annettu kolme eri piirrossarjaa, ja lopuksi piti piirtaa mita tulee seuraavaksi. H oli vahan epavarma, mutta ymmarsi tehtavan idean kuitenkin ihan oikein. (Se sama filippiinilaistytto, joka soitti viime viikolla H:lle, soitti taas ja pyysi apua matikassa - epailen, etta siella paassa ei valttamatta paadytty oikeaan vastaukseen..)
Tanaan ei ollutkaan sen lisaksi muuta kuin lauseenmuodostustehtava. Siina H keksii nykyisin useimmiten ihan itse ne lauseet, joten autan lahinna oikeinkirjoituksessa, ja joskus on pienta hienosaatoa sanajarjestyksen tai aikamuotojen suhteen.
Olin tehnyt kahvaa vaille valmiiksi sen H:n viimeviikolla tilaaman ties kuinka monennen paperikasilaukun, ja lisaksi H halusi taas askarrella paperikasilaukkuja! Teimme tanaan vahan yksinkertaisempaa mallia. Nyt on vaihteeksi kuviakin:

H's paper handbag, not finished yet.. H's paper handbag, still not finished..
Tassa pari kuvaa matkan varrelta, kun H paatti aina vaan lisata enemman koristeluja laukkuunsa..

H's paper handbag, finally finished!
Lopulta tuli valmista - oikein tyttomainen kasilaukku! =D

My Christmassy paper handbag, for H
Tama oli se valmiiksi taittelemani kassi, johon lisasin tanaan viela kahvan.. H pyysi, etta koristelisin sen jouluisella tavalla, enka keksinyt muuta kuin havunoksan ja pari palloa. Han sitten lisasi oman nimensa, kun aikoo kai antaa kassiin pakatun joululahjan jollekin.

H's Christmassy paper handbag
Autoin vahan joulupukkipiirroksen kanssa, ja H sitten varitti ja lisasi vahvemmat viivat. Han matki kivasti melkein-kaunokirjoitustani toisesta kassista! Heille on opetettu vahan modernimpaa kaunokirjoitusta, mika ei ole ollenkaan mun makuuni. (Huvittaa muuten, kun H aina varittaa valkoisetkin kohdat - siis vaikka paperi olisi valkoista eika ns. tarvitsisi!)

H's Christmassy paper handbag, the other side
Tama on joulupukkikassin toinen puoli. H halusi siihenkin havuja ja palloja, mutta tein vain lyijarilla parit avustavat viivat ja naytin hanelle itselleen miten havuja voisi piirtaa. Ihan hienojahan niista tuli. Enkelia varten tein lyijarilla heikot aariviivat, ja H sitten taas varitti ja vahvisti niita itse.

Viela ehdittiin pelata paria nettipeliakin, ja huomattiin etta suosikkipelisaittimme uudistuttua, heilta nakyy kokonaan kadonneen kokkauspelikategoria! :o Harmi.. Se oli ehka H:n suosikki! Kaipa ne pelit ovat siella edelleen, mutta hankalammin loydettavissa jostain muusta kategoriasta..
H oli taas pyoralla liikenteessa, ja tietysti ilman kyparaa. Oli hukannut kaulahuivinsakin johonkin matkan varrelle. Kehotin jalleen kerran taluttamaan pyoran kotiin, varsinkin kun tanaan oli paljon vaarallista mustaa jaata.