IMG_20150811_130654.jpg    IMG_20150811_174035.jpg

Duunissa on ollut kaikenlaisia teknisiä ongelmia, ja jostain syystä olen ollut törkeän väsynyt tällä viikolla, vaikka olen nukkunut ihan kunnon yöunet. Onneksi on tulossa pitkä viikonloppu, joskin torstaina on lähdettävä aikaisin Bray'hin, kun dumppaan laptopin sinne, ennenkuin menen verikokeisiin - en halua jättää konetta autoon sairaalan parkkiin, enkä viitsi raahata mukanakaan. Voi olla, ettei tarvitse edes itse ajaa Dubliniin, kun D:lla sattuu olemaan 25 minuuttia aiemmin verikokeet samassa sairaalassa. (Saattaa tosin haluta mennä pärrällä, joten sitten ajan itse.)

Tiistaina olin oikein erityisen nälkäinen ja väsynyt! Kotona ei ollut eväsmateriaalia, joten kävin duunimatkalla tankkaamassa, ja ostin bensiksen kaupasta ruokaa. Duunissa tuntui kuin olisin koko ajan syönyt ja nuokahdellut. Illalla piti hakea kahvi ja suklaakeksejä, kun tuntui ettei jaksaisi enää millään pysyä hereillä. Siellä on iltaisin todella huono ilma, mikä aiheuttaa väsymystä.

IMG_20150812_004951.jpg

Kotona en jaksanut keittää riisiä, vaan mikrotin sunnuntaisen jämäkormakastikkeen, ja söin sen "soppana". Oli muuten ihan hyvää sellaisenaankin! (Bombay Pantryn chicken korma voitti hiljattain jonkun palkinnonkin - ansaitusti!)

Nyt nukkumaan..