Nukuinpa tanaan sitten neljaan asti iltapaivalla.. :o Irlannissa on pitka Bank Holiday -viikonloppu, mutta mulla on ollut enemman puuhaa kuin normaalisti. Lupasin tehda uuden version aiemmin tekemastani saitista, ja puuhasin pari yota sen parissa johonkin aamuseitsemaan asti, vedin sitten lyhyet "younet", ja puoleltapaivin lahdettiin taas maisema-ajeluille / luontokavelyille, jossa rapsin lisaa kuvia kasvattamaan jonoa, joka odottelee flickr'iin paasya. Muutenhan se olisi ihan nopea juttu netittaa kuvat sinne, mutta en halua netittaa isoja versioita, vaan pienennan kaiken 640x480 kokoon (tai sama pystyversiona), ja korjailen ehka vahan vareja, yms. Lisaksi otsikoiden ja tagien lisaaminen vie aikaa, vaikka laitankin usein yhden paivan kuviin samat tekstit,kun yksittaisilla teksteilla menisi viela enemman aikaa.

Viela pitaisi tehda pienia muokkauksia sille saitille (pitivat uudesta versiosta, mutta paattivatkin muuttaa navigaation jarjestysta), ja tehda myos joitakin muutoksia yhdelle toiselle saitille. Bray Forumin softa kaipaisi myos paivittamista, ja varmaan muutaman bloginkin softa.. H olisi halunnut tulla meille tanaan,  mutta kun hanella on koulua vasta keskiviikkona, niin sanoin, etta palataan asiaan sitten koulun jalkeen. Ehdinpa ainakin nukkua univelkaa pois.

Eilen oltiin taas County Wicklow'n lansipuolella, ja oli aivan ihana paiva, paitsi etta mukaan mahtui myos lyhyt sadekuuro. Ostettiin taas Threecastlesin pikkukaupasta munasalaattivoikot, kinkkua ja kahvia, ja talla kertaa syotiin evaat yhden linnanjaman vierustalla. Nakojaan aina kun ajelemme siella pain, ajamme jonkun pienen nisakkaan yli, joka sitten selviaa saikahdyksella.. Viimeksi se oli janis, ja eilen rotta! Molemmat tosiaan jaivat automme alle, mutta eivat onneksi vahingoittuneet!

Ajattelin ehka aloittaa toukokuun kuvien netityksen, etta paasisin taas vahan ajan tasalle, ja laitan sitten rastiin jaaneita maalis- ja huhtikuun kuvia joskus myohemmin. Muuten en ehka ikina paase rastipinosta eroon!