071219dunnest.jpgSaoka haastoi mukaan kuittimeemiin;
Katso mahdollisimman tuoretta kuittiasi ja kerro, mitä olet ostanut.
Tuosta pikkukuvasta voi klikata isomman (=lukukelpoisen) version uuteen ikkunaan.. Siinä nyt on pari tuoreinta lähikaupan kuittia, toinen äskeiseltä kauppareissulta ja toinen eiliseltä - en tosin itse maksanut kumpiakaan ostoksia, vaan Daniel maksoi ne. Itse ostin tänään halpakaupasta kolme €3 hintaista pörröhuivia (ihastuin niihin!) ja lahjaksi 8-vuotiaalle kuvitetun lasten sanakirjan (kun hän osaa vasta hiukan englantia, mutta on kuitenkin menossa alkuvuodesta kouluun), piirroslehtiön ja pakkauksen perhosaiheisia leikekirjajuttuja, joiden lisäksi laitan IKEAn ihanat tussit, joiden toisessa päässä on ne pienet leimasimet.. Noista ostoksista en kuitenkaan saanut kuittia - yhteishinta kasseineen oli €18.20. ... Mutta siis noi ruokakaupan kuitit.. Eilisessä siis kahvia, mince pies (jouluiset, rusinoilla yms. täytetyt pikkutortut), fruit queens (kuivakakkumaiset muffinssit, joissa rusinoita) ja kananmunia, yht. €15.83, ja tänään varauduimme jouluun, eli ostoksina oli jättipussi vessapaperia, jättipussi talouspaperia, ruokaöljyä, rusinoita, hoitoaine, kaksia erilaisia kalkkunapusseja (joihin pitäisi mahtua kinkunkin - kalkkunahan on suunnilleen samaa kokoa kuin iso kinkku..), maitoa ja merisuolaa. Yht. €22.62. Hamstraaminen jatkuu huomenna, jolloin haemme kaikki joulun vihannekset yms. Ei siis tällä kertaa ihan ns. tavallisia ostoksia.
Kerro tämän jälkeen kuitin päiväys ja kellonaika.
Tuoreemmasta kuitista: 19/12/2007, 16:12.
Kerro sitten asia, minkä unohdit ostaa. Jos et unohtanut mitään, kerro tuote, jonka olisit halunnut ostaa.
Viski unohtui taas!! Tässä ei siis ehdi jouluksi enää liottamaan kunnon glögirusinoita, mutta toivottavasti ehtivät kuitenkin huomisesta alkaen imaista sisäänsä edes hitusen viskiä.. Loput lirutetaan sitten kastikkeena sinne glögin sekaan.. Leipääkin olisi pitänyt ostaa, mutta luulimme anopin ostaneen leipää, kun hän oli jo käynyt kaupassa. Ei sitten ollutkaan ostanut. Onneksi mulla on vielä hitusen ruisleipää, eli eiköhän noilla selvitä huomiseen..
Kerro vielä edellisestä postauksestasi lause, joka ei liity mitenkään aiempaan.
(Jätän tämän kohdan väliin)
Kerro kaiken jälkeen mitä pidit tästä meemistä.
Ihan kiinnostava sinänsä, mutta näin joulun alla ehkä huonosti ajoitettu, koska ainakin itseäni kiinnostaisi lukea enemmän muiden keskiverto-ostoksista jouluostosten sijaan..
Haasta tähän meemiin neljä ihmistä.
En just nyt oikein ehdi/jaksa plarata blogeja ja katsoa, kuka ei vielä ole osallistunut, eli haastan avoimesti ihan kenet tahansa, joka ei ole vielä osallistunut! (Jos osallistutte, niin jättäkää kommentti linkin kera, että pääsen sitten vakoilemaan ostoksianne..)