Kavimme jokunen paiva sitten Glenmaluressa, missa Daniel testasi vintage-Suzukiaan. Han putsasi Suzukista rapajaljet vasta tanaan, huomaten samalla yhden alkuperaisen osan pudonneen kotimatkalla =/ (En tieda osan nimea suomeksi, mutta sellainen vaihdejuttu..) Ehdotin, etta kavisimme ajamassa saman reitin, ja skannaisin matkalla tienvarsia, josko se osa sattuisi loytymaan - vaikka mahdollisuus olikin aika pieni.. Paatimme kuitenkin kokeilla, ja lahdimme siis kohti Glenmalurea.
Osaa ei valitettavasti loytynyt, ja paatimmekin paluumatkalla tulla vuorien kautta kotiin. Ajoimme lapi Glenmacnass -laakson (ja huomasimme, etta siellaKIN on nyt suljettu paasy parkkipaikalle, kun antikristus Coillte on siirtanyt isoja kivenjarkaleita sisaanpaasya tukkimaan.. samalla mainostavat luontoa ihannoivilla ulkoilusaiteillaan kys. parkkipaikkoja, joille ei siis todellisuudessa paase.. tarkoituksena vahentaa ulkoilua ja tehda Coillte'lle rahaa metsanraisk metsanraivauksella ja rakentamisella..), ja siita putouksen vierelta sitten vuorille, kohti Sally Gap'ia. Tuo eka video on juuri Glenmacnassin ja Sally Gapin valilla, paatyen Sally Gapille, missa siis vuoristotiet kohtaavat. Alla kolme videota Sally Gapilta kotia kohti, paatyen Lough Tay'n lahelle;



Nama kolme videota olisivat voineet olla vain yksi pidempi video, mutta en halunnut ottaa riskia, etta kamera katkoisi videon sopimattomalla hetkella, tms..



Huomatkaa tuossa viimeisessa videossa, aika alussa nakyva poltettu auto, joka oli jatetty kivasti keskelle tieta, aika vaaralliseen kohtaan, kahden sokkomutkan valille..