instaplace_org_20150419_142646.jpg

Aloitan aurinkoisella puhelinräpsyllä, jonka otin sunnuntaina..

DSCN8851.jpg    DSCN8852.jpg

Sain maanantaina vuokraemännältä tekstarin, että odottamani laptop cooler pad (en tiedä suomeksi, mutta siis laptopin alle laitettava tuuletin, joka toivottavasti auttaa Cities: Skylines -pelin aiheuttamaan ylikuumenemiseen..) oli saapunut, mutta kukaan ei sattunut olemaan kotona, joten posti oli jättänyt lappusen, jolla paketin voisi hakea.

Toisin kuin (ainakin ennen) Suomessa, Irlannissa on yleensä erikseen tavispostitoimistot, ja postin palvelupisteet, joista haetaan paketit - ellei niitä jostain syystä ole voitu toimittaa suoraan kotiin, siis jos kukaan ei ole ollut kotona, tms.. (Bray'ssa tosin posti saattoi jättää paketin naapureille, jos ei oltu kotona.)

En ollut vielä käynyt Dunshaughlinin delivery office'ssa, mutta lapussa oli kartta sen sijainnista teollisuusalueella, ja vuokraemäntäkin ohjeisti minne mennä. Lähdin sitten tiistaiaamuna hyvissä ajoin hakemaan pakettia.. Löysin ihan ongelmitta perille, ja olin ainoa asiakas, eli päädyin lopulta duuniin reilu tunti ennen oman vuoroni alkua - olivat huolissaan, tiesinkö paljon kello oli! =D

IMG_20150421_123524.jpg    IMG_20150421_130339.jpg

Kun oli aikaa, menin hakemaan kanttiinista runsaan aamiaisen - kanahamppari, tikkuperunat, ja jotain mystisiä renkaita (ei sipulirenkaita, mutta ei selvinnyt syömälläkään, mitä ne olivat - ts. pakkauksessa luki curry-kana, muttei maistunut kanalta eikä currylta..). Maksoi yli €8 ja oli aika mauton ateria. Ei sentään maistunut homeelta, kuten ne aiemmat 2-4 kanttiinissa popsimaani ateriaa, kuluneen vuoden aikana..

Vilkaisin cooler padiakin pikaisesti, mutta jätin tarkemman tutkimisen kotiin.

DSCN8855.jpg    DSCN8856.jpg

Kotona sitten otin laitteen paketista, ja havaitsin, että siinä oli rikkinäinen kulma, josta irtosi muovipaloja!

DSCN8858.jpg    DSCN8859.jpg

Myös laitteen takana olevat nappulat olivat paketissa irrallaan, ja päätyivät sen takia sohvan alle..

DSCN8860.jpg

Onneksi laite toimii kuitenkin ihan normaalisti, eikä sitä risaa kohtaa niin huomaa, joten en viitsi valittaa asiasta, kun ei tuo edes ollut kovin kallis. N. 23 euroa postituksineen, eBay'lta.

Oli tietty tarkoitus kokeilla heti pelata sitä peliä, joka aiemmin ylikuumensi koneen n. 10-15 minuutissa, mutta koko tiistai-ilta meni puhelimessa, ja keskiviikkoiltana piti pestä pyykkiä, kokata ja leipoa - ja kohta nukkumaan.. Joutunen siis odottamaan viikonloppua, ennenkuin ehdin pelata!

DSCN8850.jpg    DSCN8862.jpg

Pakasteilla ja purkkimuonalla mennään - toki peruna oli tuorekamaa..

IMG_20150422_093859.jpg

Lopuksi vielä kuva keskiviikkoaamulta.. Cuddles on ennenkin käynyt aamuisin leipomassa hiuksiani ja muuten pyörimässä siinä tyynylläni, muttei ole aiemmin nukkunut sängyssä. Tänä aamuna olivat kuitenkin molemmat nokosilla vieressäni! =D Eka kerta!