DSCN9294.jpg    DSCN9292.jpg

DSCN9291.jpg    DSCN9293.jpg

Sunnuntaina menin Bray'hin, ja kun oli niin upea ilma, lähdettiin D:n kanssa ensin Cullenmoren Applegreenille syömään aamupalaa (en ollut ennen syönyt Subway-voikkoa), ja jatkettiin siitä Glenmalureen, mutta siellä oli niin paljon ihmisiä, ettei pysähdytty ollenkaan, vaan jatkettiin Aughrimiin, ja sitten Laragh'an kahville.

D:n pärräkavereita oli Laragh'ssa, ja kertoivat jonkun pärrähepun kuolleen Hollywoodin tienoilla - oli vissiin kolaroinut auton kanssa. (Kuulin myöhemmin radiosta, että se pärräheppu oli 51-vuotias, mutta ei tainnut kuitenkaan olla D:n tuttuja.) Siellä oli suljettu tie onnettomuuden takia, jne.

Sitten olisi ollut kiva piipahtaa Franin galleriassa, Roundwoodissa (ja mahd. myös läheisessä Victoria's Way, intialaisessa veistospuistossa), mutta sinne päin oli niin paljon liikennettä, että käännyttiin Annamoen jälkeen Ashfordiin, ja palattiin sitä kautta Bray'hin - käväisten vielä matkalla isossa Tescossa.

Laitan alle hiukan action-kuvia, eli sain pitkästä aikaa räpsittyä, kun ei tarvinut itse ajaa.

DSCN9295.jpg

Ashfordissa bensiksellä..

DSCN9296.jpg    DSCN9297.jpg

Ylämäkeen Rathdrumin läpi..

DSCN9298.jpg    DSCN9299.jpg

DSCN9299.jpg    DSCN9300.jpg

DSCN9301.jpg    DSCN9302.jpg

DSCN9303.jpg

DSCN9304.jpg    DSCN9305.jpg

DSCN9306.jpg    DSCN9307.jpg

1-DSCN9315.jpg

Otin hiukan kuvia Pushysta =)

1-DSCN9309.jpg    1-DSCN9310.jpg

1-DSCN9311.jpg

DSCN9312.jpg    DSCN9313.jpg

Tilattiin taas Bombay Pantry -ruokaa. (Ja toin taas jämäkastikkeet kotiin, maanantain lounaaksi.)

DSCN9316.jpg

Täydensin kahvivarastojani, kun Bray'n isossa Tescossa on laaja valikoima, verrattuna mun lähikauppaan, missä on vain neljä Dolce Gusto -vaihtoehtoa.

DSCN9317.jpg    DSCN9318.jpg

Ostin em. Tescosta myös pari Skyr-purkkia. Olen jo pitkään halunnut maistaa tuota islantilaisjogurttia, ja se olikin tosi hyvää. Melkein kaikki jogurtit (paitsi maustamattomat) ovat ylimakeita, mutta tämä ei ollut! Se marjasekoitusmaku oli parempi. Kuvan Skyrin omenapuolukkahillo oli aika mautonta, mikä oli pettymys, kun yhdistelmä kuulosti herkulliselta.

DSCN9319.jpg    DSCN9321.jpg

Maanantaina olin sitten menossa duuniin, ja parkkiksella jo, kun yksi oman teamin nyyppä (se ihan kädetön tapaus) peruutti suoraan Esmeraldan nokkaan.. ONNEKSI Esmeraldaan ei tullut vaurioita (pikaisella tutkimuksella en nähnyt edes naarmua, mutta tarkistan vielä aamulla paremmin), mutta nyypän autoon tuli iso klommo - ei näytä tuossa kuvassa ollenkaan niin syvältä kuin oikeasti oli.

Siis rakennuksen päädyssä, parkkiksen 'tie' kääntyy oikealle (sinne rakennuksen taakse), ja siinä heti mutkan jälkeen vasemmalla puolella on muistaakseni viisi autopaikkaa. Paikoista yksi oli vapaana, ja nyyppä oli jo ajanut sen ohitse, mutta jarrutti sitten, ja pysähdyin, kun oletin hänen peruuttavan kys. paikkaan. Hän lähtikin sitten peruuttamaan, mutta ei suinkaan siihen vapaaseen paikkaan, vaan takaisin tulosuuntaansa, ajaakseen nokka edellä siihen paikkaan. Ei vaan tullut OLLENKAAN katsoneeksi taakseen, ja peruutti suoraan Esmeraldaan!

Näkyvyys oli aivan loistava, enkä voinut edes kuvitella kenenkään kuskin olevan NIIN umpikuurosokea, että onnistuisi missaamaan autoni siinä takanaan! Se peruutus tuli niin nopeasti, että kun ehdin soittamaan torvea, KLONK! oli jo ohitse.

Sitten menin raivoamaan nyypälle ja toteamaan hyvin värikkäällä merirosvokielellä, ettei hänen ajotaidoillaan varustettuja ihmisiä saisi päästää rattiin ollenkaan (jne..). Sitten räpsittiin autokuvia, jne.

Illalla tosin revin asiasta jo huumoria, ja kehotin nyyppää ajamaan varovasti, kun oli lähdössä kotiin..

Mutta hän on siis todellinen monilahjakkuus - duunissa ei onnistu oikein mikään, jopa toiselta puolen Eurooppaa tuli palautetta, että hänen on huomattu sotkevan kamalasti asioita, ja sen seurauksena hänet otettiin pois tietyistä hommista, eikä ne muutkaan hommat oikein ota sujuakseen.. Niin ei suju tuo autolla ajaminenkaan oikein mallikkaasti..

Toinen monilahjakkuus - ahkera sotkija - palasi lomaltaan, suoraan keskiyövuoroon. Iltavuoroissa tällä viikolla molemmat monilahjakkuudet, yksi fiksumpi nyyppäpoika, ja ma-ti myös minä, mutta itselläni on keskiviikkona 9 - 17:30 custom-vuoro, kun olen sinä päivänä koulutuksessa. (En voinut ottaa 8 - 16:30 -vuoroa kymppivuoron jälkeen, kun lain mukaan pitää olla 11 tuntia vuorojen välillä.)

Pohdin yhtä vakiohommaani, joka kuuluu iltavuorojuttuihin, ja totesin ettei kumpikaan monilahjakkuus selviäisi jutusta, joten päätin opettaa sen fiksumman nyyppäpojan hoitamaan asian. Laitoin emailitse itse tekemäni oppaat, ja kutsuin vielä illemmalla katsomaan miten juttu tehdään, ja hän tajusi heti idean, ja teki muistiinpanoja =) Jos ke-pe sattuu hankala versio, niin hänen kokemuksenpuutteensa saattaa aiheuttaa joitakin ongelmia tai virheitä, mutta jos kumpi tahansa monilahjakkuus tekisi hommaa, en uskalla edes ajatella millaisen sotkun saisivat aikaan..

DSCN9324.jpg

Kotona oli hiukan tunkkainen ilma, joten avasin keittiön ikkunan (turvanaruvirityksineen), ja kissat ryntäsivät heti haistelemaan raitista ilmaa ikkunalaudalta käsin (tai nenin)..

DSCN9325.jpg

Ihana punkero-Cuddles nojaili vatsa pullollaan ikkunapokaan =D

Cuddles on tosiaan aika tankki. Syö samaa ruokaa ja suht. saman verran kuin Cara, ja molemmat saavat runsaasti liikuntaa, kun riehuvat ja jahtaavat toisiaan pitkin taloa, mutta Cuddles vaan on raskas pullero, kun Cara on kevyt ja siro. Parempi noin päin, kun Caralla on vain yksi etujalka, niin ylipaino aiheuttaisi lisärasitetta jalalle, varsinkin alaspäin hypellessä.

DSCN9326.jpg    DSCN9327.jpg

Koti-ilta meni uk:n kanssa puhelimessa (nyt kun olen taas hitusen aikaisemmassa vuorossa), ja sitten tein kuivahtaneista leivistä uunivoikkoja, joista puolet jäi huomiseksi.

Blogittaessa meni taas aikaa, joten pakko mennä nukkumaan, etten nukahda duuniin..