Iltalehden saitilla tänään;

Merja Larivaara vastustaa ankarasti Facebookia

OK, jutun alussa hän puhuu ihan asiaa, mutta sitten..

- Itse en näe yhtään syytä, miksi olisin Facebookin kaltaisessa yhteisössä. Vastustan sitä ankarasti. Se edesauttaa ihmisten pahoinvointia, hän uskoo.

Vittu mikä riemuidiootti!

Jos hän ei pidä Facebookista, kukaan ei pakota häntä liittymään sinne. Mutta tuliko tuolle Suomen viralliselle päänaukoja-akalle edes mieleen, että nykyisin on todella paljon myös suomalaisia, jotka asuvat kaukana perheistään ja ystävistään, ja joille Facebook on täydellinen työkalu pysyä vaikka päivittäin yhteyksissä heidän kanssaan? Eipä tainnut tulla.

Entäpä erilaiset tiedotusasiat? Kun ns. kaikki ovat Facebookissa, kadonneet ihmiset tai eläimet on helppo tiedottaa nopeasti monille ihmisille, mistä voi olla merkittävää apua etsinnöissä.. Poikkeukselliset sää- ja keliolosuhteet voi tiedottaa facebookitse, ja ihmiset voivat valita vaihtoehtoisen reitin tms.. Pienet yritykset voivat markkinoida facebookitse tuotteitaan ja palveluitaan - toki myös isot yritykset, mutta tarkoitan siis, että ei vaadi ison yrityksen markkinointibudjettia ja -koneistoa, kun Facebookissa voi ylläpitää kiinnostavaa ja aktiivista yritysprofiilia ihan yhden hengen voimin, ja saavuttaa saman yleisön kuin joku isompikin pulju..

Facebookissa on myös paljon sivuja ja ryhmiä, jotka edesauttavat henkistä hyvinvointia. On ajatelmia, runoja, luontokuvia, kissakuvia, muita eläinkuvia, vitsejä..

Mutta Merja Larivaara siis vastustaa ankarasti tuota kaikkea.

Minä vastustan ankarasti Merja Larivaaraa. Hän on mielestäni ihan turha akka.