Löysin Halo Efektistä kuvameemin, jonka ideana on blogittaa 5-10 kuvaa asuinympäristöstään, alle 500 metrin etäisyydellä kodista. Mulla ei ole tuoreita kuvia, mutta muuten on näitä kotinurkilta otettuja vaikka miten paljon..
060418wtb6s.jpg
Yllä Seapoint Roadilta otettu kuva, kohti Seapoint Courtia, joka on siis kotikatumme. Kuvan punatiiliset talot ovat muutaman asunnon taloja, loput katumme taloista ovat keskenään identtisiä punatiilisiä paritaloja, paitsi tuossa ihan kadun alussa muutama erilainen talo (ja meistä vastapäinen talo, johon on rakennettu hiukan jatketta). Me asumme ihan kadun (ts. umpikujan) perällä.
040813pbray20m.jpg
Toisessa kuvassa punainen nuoli osoittaa taloamme. Tässä siis parempi näkymä Seapoint Courtille. Tuo kattoikkunalla varustettu talo on se jatkettu talo.
060429dargle1s.jpg
Kolmas kuva on otettu ihan talomme vierustalta, joenpenkalta. Joki on siis Dargle, ja tuolla polun päässä näkyvä tumma juttu on junasilta, jonka yli kulkee mm. DART, ja heti sillan takana on Bray'n pieni satama (ihan vaan kalastusveneille ja muutamille purjeveneille).
060507neil05s.jpg
Neljäs kuva on otettu Dargle-sillalta, joka on Main Streetin ja Castle Streetin välillä. Tässä kuvassa näkyy paremmin tuo em. junasilta, ja oikealla olevan metsikön takaa näkyy myös meidän talomme harjakaton nurkka.
060507neil11s.jpg
Viides kuva on otettu Dargle-sillan ja meidän väliltä. Tuosta lohet pomppivat kutemaan, ja silloin joenvarrella on yleensä muutama traveller kännyköineen, valmiina hälyttämään kaverit kalastamaan (laittomasti), kun lohia on näköpiirissä.. Taustalla Wicklow Mountains.
040914warm2s.jpg
Kuudennessa kuvassa on näkymä toimistohuoneestani Seapoint Courtille. Tuolla oikealla, punaisesta katosta hitusen oikealla ja ylemmäs, pilkistää Bray'n Martello-torni, joka on mm. Bonon entinen koti. Hän on tosin asunut muualla jo vuosia.
060228aftrsn3s.jpg
Seitsemäs kuva on otettu anopin makuuhuoneesta, siis näkymä talon toiselle puolelle, joen yli golf-kentälle (josta on joskus satanut palloja puutarhaan) ja Sugarloafille.
060409sunny1s.jpg
Kahdeksas ja viimeinen kuva on otettu etuoveltamme huhtikuussa. Itse asiassa mulla olisi jonkin verran tuoreempiakin kuvia, mutta en ole vielä ehtinyt pienentää niitä, eli tulevat sitten joskus...