Paikallisessa askartelukaupassa (Premier Arts & Craft Store, Florence Road, Bray) on ensi lauantaina scrapbooking demo (siis leikekirjailua - en tiedä kumpi sana on yleisemmin käytössä suomeksi), alkaen klo 10 aamulla, jos joku sattuu olemaan kiinnostunut ja maisemissa.

Heillä on aina demopäivinä myynnissä ns. goody bag, jonka hinta on yleensä 20 euroa. Kirjoitin viimeksi blogiini korttidemosta ja goody bagista, ja kauppa oli saanut siitä paljon enemmän positiivista palautetta kuin erilaisista mainoksistaan, joten rimpaisivat mulle kuluneella viikolla ja kysyivät, josko haluaisin tällä kertaa kirjoittaa mielipiteeni goody bagista jo ennakkoon - saisin goody bagin siis ilmaiseksi. No sehän sopi minulle paremmin kuin hyvin, kun olisin joka tapauksessa ostanut sen ja blogittanut. Niinpä hain tänään materiaalit, ja tässä suomennettu versio, kun suurin osa omista askartelututuistani on suomalaisia.

060909goodyb1s.jpg

Goody bag on siis ostettavissa lauantaina 16/9. Hinta on 20 euroa, mutta materiaalien arvo on 50 euroa. Kannattava ostos, vaikkei sattuisikaan haluamaan ihan kaikkea mukaan kuuluvaa.

060909goodyb2s.jpg

Valitettavasti kuvani ovat kehnoja, kun Lenore on edelleen korjaamolla, ja tämänhetkinen kamera on se ikivanha Fujifilm-halpis msad.gif Selostan kuitenkin sisältöä tarkemmin.. Tässä koko hoito:

060909goodyb3s.jpg

Jo itse pakkaus on kiva. Kirkkaasta muovikansiosta on hyötyä materiaaliarkkien varastoimiseen, jne. Kansiossa on käyntikortin kokoinen tasku, joka näkyy toisessa kuvassa. (Premier Arts & Craft Store:n kortti kys. taskussa).

Ja sitten sisältöön.. Ilahduin DCWV:n 8x8-kokoisesta, 24-sivuisesta minialbumista (luumunvärisin kansin), koska olen usein hypistellyt sellaisia ostomielellä, mutta rajoitetun askartelubudjettini takia en varmaan olisi tullut ostaneeksi sellaista erikseen. Mutta nytpä mulla on sellainen, ja odotan innolla että pääsen koristelemaan sitä! msmile.gif

Mukana on myös DCWV:n 72-sivuinen koristepaperivihko, jossa on valikoima mustavalkoisia papereita. Tähän olin itse hitusen pettynyt, koska olin aiemmin ostanut pienemmän vastaavan, johon sisältyi näitä ihan samoja kuvioita. Mutta toisaalta, niistä useimmat olivat oikein mieleisiä, ja mulla oli muutamia tilanteita, joissa olisin käyttänyt kys. papereita, vaan sattuivat olemaan hiukan liian pieniä - nyt niitä on siis isompina. Kun ovat sen luumualbumin kanssa samaa kokoa, saatan käyttää muutaman arkin sen koristeluun.

Projekti-idealappusessa oli decoupage-tuoli, joka ei ideana olisi tullut itselleni mieleen, mutta tulos näytti hienolta. Sitähän voi soveltaa muuhunkin...

Joulu lähestyy, ja goody bagissakin oli kaksi korttipakkausta, molemmissa yksi kortti ja kirjekuori punaisena, vihreänä, kultaisena ja hopeisena. Toinen pakkaus oli neliön muotoinen, toinen korkea ja kapea kortti.

Tarroista peräti neljä arkkia oli jouluisia. Kaksi arkkia hopeisia "Merry Christmas" tarroja, ja kaksi arkkia kultaisia lumihiutaleita, tähtiä, yms. Yksi tarra-arkki sisälsi korttifraaseja ("Thinking of you", "Get well soon", jne.), ja tarrasuosikkini oli ehdottomasti 147 tarran hääteemainen vihkonen. En tosin varsinaisesti tarvitse hääteemaa, mutta ainakin osan voin käyttää tulevaan deco-projektiin.. Olin usein melkein ostanut tällaisia tarravihkosia, mutta ne myydään kiinni teipattuina, eli kuvittelin pahimmassa tapauksessa kaikkien tarrojen olevan samanlaisia kuin kannen neljä mallikuvaa. Mutta siellähän olikin paljon enemmän vaihtelua, ja aion ilman muuta ostaa samankaltaisia vihkosia muistakin aiheista!

Mukana tulee myös pari pikkupussia tageja, eri kokoisina ja muotoisina. Toisessa pussissa valkoista ja kermanvaaleaa, toisessa pastellivärejä. Näistä olin tosi iloinen, koska olen halunnut ostaa sellaisia, mutten niin suurissa pakkauksissa kuin niitä yleensä myydään. Nyt sain haluamani matskun, mutta rahaa säästyi.

Pakkauksen ainoa leima oli myös jouluinen. "Merry Christmas Happy New Year" teksti oli ympäröity jouluvaloin. Ohessa tuli kaksi Whispersin mustetyynyä, 'Green Green' ja 'Orange' (siis vihreä ja oranssi, jos jäi epäselväksi). Minulta tuo samainen vihreä jo löytyikin, mutta ylimääräiselle on jo ajatus mielessä..mblink.gif

Ja lopuksi, mukana on vielä Power paperiliimapuikko, sekä askartelusakset, joilla saa leikattua aaltoilevan kuvion.

Näistä tuli jo useita ideoita mieleen!

(Isommat kuvat Bray Forumilla)