IMG_20160228_150951.jpg

Aloitan vaihteeksi koirakuvalla =)

Tuo naapurin dobermanni tulee aina luokseni, jos satutaan samaan aikaan pihalle. Liimautuu kiinni, ja oikein imuroi rakkautta ♥ Sitten halipususessio kestäisi koiran puolesta vaikka loputtomiin, mutta itse joudun aina lopulta irroittautumaan ja sanomaan heippa.

T:lle pitäisi löytyä sellainen koti, jossa hän olisi ainoa lemmikki, ei pieniä lapsia, ja mielellään joku päivälläkin kotona. T on virallisesti naapureilla vain sijaiskodissa, kun olisi muuten joutunut nukutettavaksi alkuperäisten omistajien dumpattua hänet sen takia, kun alkoivat odottaa ihmisvauvaa (valitettavan yleinen syy dumpata lemmikit, Irlannissa..). T on kuitenkin niin ihana, että eivät ole aktiivisesti etsineet hänelle uutta kotia, mutta T vaikuttaa pelkäävän heidän rottweileriaan, jolla on hiukan ns. nuppi sekaisin, ja joka haukkuu melkein koko ajan, ainakin pihalla ollessaan.. Tai en tiedä onko se varsinaisesti pelkoa - ehkä vaan turhautumista ja hermostumista, mitä en ollenkaan ihmettele. Huomaan kuitenkin, että mitä lähemmäs B tulee räkyttämään, sitä tiukemmin T painautuu kiinni minuun, ja olemuksensa valpastuu..

Jos itselläni ei olisi kissoja, adoptoisin heti T:n itselleni. Voisi olla naapurilla "hoidossa" päivällä, mutta saisi nauttia iltapäivästä aamuun oman kodin rauhaa. Vaan kissojen kanssa ei valitettavasti onnistuisi yhteiselo. Cara on ehkä ainoa, joka oppisi tilanteeseen, mutta Cuddles ja T eivät.

T:n takia toivon, että ihannekoti löytyy, mutta itsekkäästi toivon, että löytyisi sellainen koti, jossa pääsisi ehkä joskus vierailemaan ja katsomaan T:ia.. Mutta toistaiseksi hän asuu ihan naapurissa, ja saadaan siis jatkaa noita sessioita aina kun ollaan samaan aikaan pihalla =)

(Toki unelmoin myös siitä EuroMillions-voitosta, että voisin ostaa kodin, jonka länsisiivessä kissat, itäsiivessä dobermanni, ja takapihalla vaikka aasi, lehmä ja vuohi..)

IMG_20160227_200239.jpg    IMG_20160228_120432.jpg

Sitten ne pakolliset ruokakuvat =D

Ylävasemmalla hilpeän yksivärinen ateria, kalapuikot ja chips, joita ei melkein erota toisistaan.. Toisessa kuvassa banaanin ja maidon alle haudattua Weetabixia.

DSC_0017.jpg

Tuossa oli kivat värit.. Tein valmiiseen lehtitaikinaan piirakkaa, johon laitoin kaikenlaista jääkaapista löytynyttä täytettä.. Tuossa paistui paprikapalat ja kirsikkatomaatit.. Sitten oli sieniä, sipulia, punasipulia, saksalaista pippurisalamia, leikkelekanaa, munamaito, sekalaisia mausteita..

DSC_0018.jpg

Tuli todella hyvää =)

IMG_20160228_190248.jpg    IMG_20160229_132319.jpg

Riitti maanantain ja tiistain lounaaksi, ja vielä olisi huomisen lounaaksikin, mutta en ole ihan varma josko se olisi lounasaikaan vielä kelpoa, kun joutuisi aamusta asti seisomaan huoneenlämmössä.. Kassotaan..

IMG_20160229_192055.jpg

Eilen ostin valmiiksi kokatun kanan, ja tein chips sen seuraksi.. Tänään oli samaa sapuskaa, mutta kuva vielä puhelimessa.

IMG_20160228_114104.jpg

Siirryn kissakuviin.. Tuossa Hansom kissatarhan kattoverkolla, joka on heille kuin riippumatto =)

IMG_20160228_164750.jpg    IMG_20160228_164838.jpg

Punavalkoinen vieras, jolla on koti jossain lähistöllä.. Pulska poika, ja tykkää rapsuttelusta =)

IMG_20160228_165511.jpg    IMG_20160228_165802.jpg

Cara seuraa ovelta..

IMG_20160228_165625.jpg    IMG_20160228_170013.jpg

Tulevat aina ovelle hillumaan, kun ovat syöneet..

IMG_20160301_080435.jpg

Löysin rahapussistani aarteen =D Irlannin juhlavuoden kaksieuronen.

Aloitin perjantaina siinä "unelma-teamissani", eli taas uusi duuni, joskin samassa puljussa.

Teamissa on paljon tuttuja jo valmiiksi, eli olen kyllä tietoinen ettei se ole varsinaisesti "unelma" (paljon turhautumista ja aggroa), mutta itselleni se on sen takia unelma-team, ettei tarvitse ottaa puheluja.

Olen nyt toistaiseksi katsellut vierestä kun toiset tekevät hommia, kun aina aluksi menee jokunen viikko, ennenkuin saa kaikki tarvittavat accessit, ja pääsee itse tekemään hommia. Se eka päivä oli ihan kelpo, ja tuli sellainen fiilis, että OK, antakaa ne aksut, rupean tekemään itse. Mutta kun niihin nyt menee aina aikansa, niin vierestä seuraaminen jatkuu...... Se on aika tappavan tylsää, kun ei voi tehdä itse!

Tänään sain aiheeseen liittyvät ohjeet (joita nyt en voi tuon tarkemmin kuvailla), ja olisin mielelläni lukenut niitä, mutta TL:eiden mielestä opin paremmin nukahtelemalla jonkun toisen deskin vierellä, kun en edes näe heidän monitoreillaan olevaa, minikokoista tekstiä, ja kun jokaisella on omanlaisensa systeemi ja työjärjestys koneellaan, niin minusta on aika hyödytöntä seurata kun joku toinen tekee rutiinilla hommaa, joka näyttää sinne varjostuspaikalle lähinnä sumeilta viivoilta ruuduilla.. Olisi paljon hyödyllisempää lukea omalla koneellaan niitä asiaan liittyviä, selkeitä ohjeita, mutta jos TL kehottaa nuokkumaan jonkun toisen deskin pieleen, niin nuokutaan sitten jonkun toisen deskin pielessä, prkl..

Olin muuten aika kauhuissani yhden kollegan puolesta, kun seurasin hänen duuniaan, ja kuinka hän vetäisi siinä vajaan duunipäivän aikana parin litran kokispullollisen aika rutiininomaisesti :o Periaatteessa olen allerginen ihmisille, jotka vatvovat toisten syömisiä ja juomisia (mikä tuntuu olevan varsinkin Suomessa tosi yleistä, olen havainnut..), mutta kun on sellainen tosi mukava ihminen, ja jo puhuminen tuntuu hengästyttävän, niin kävi mielessä että kuplavesi voisi olla terveellisempi valinta. (Enkä siis todellakaan ole itse mikään terveysruokailija, vaan pikemminkin fatness kuin fitness, mutta jos hengästyisin pelkästä puhumisesta, niin tekisin kyllä joitakin muutoksia..)

Mulla on nyt normaalimmat duuniajat, eli aloitan aamukahdeksalta kolmen viikon ajan, ja sitten yhden viikon jotain tuntia, paria myöhemmin. Sen jälkeen olisi ollut taas kolme viikkoa aamukahdeksalta, mutta vaihdoin suosikkivuoroni alkamaan jo aamuseitsemältä, koska mulla menee järki tuolla aamuliikenteessä ruuhka-aikaan.. Saan sitten huristaa rauhassa duuniin, ja jää enemmän iltapäivää, mikä on varsinkin kesällä kiva juttu.

Eilen tapoin kotimatkalla rotan =(

Tai on mahdollista, että rottaparka ehti kuolla jo edellisen auton toimesta, koska sen sekunnin murto-osan kun ehdin nähdä eläinparan, se viskaantui edellä ajavan auton alta suoraan oman autoni alle, ja oli jo varsin verinen.. Tuntui pahalta, kun tunsin autoni ajavan pienen "kumpareen" yli, mutta toisaalta, jos rotta oli vielä elossa sen ekan auton jäljiltä, Esmeralda oli armokuolema.. Tuntui silti todella pahalta.

Kun itse ajan yleensä tosi vauhdilla, niin olen kuitenkin onnistunut välttämään jopa tielle hyppineet yllätyseläimet - vaikka duunipaikan ympärilläkin on itsemurhajäniksiä, eli auton kuullessaan, ryntäävät vauhdilla ja isona laumana tielle, auton eteen.. Kerran kyllä kumautin kunnolla yhtä puluparkaa, mutta se LENSI autoni eteen, eli ei ollut mitään tehtävissä.. Vaan nyt sitten ajoin suht. hitaasti, kun oli landetiellä muutaman auton jono, ja rotalle kävi sitten huonosti.. =(

Eilen oli muutenkin varsinainen iltapäivä ja ilta.. Yksi ystäväni rapakon takaa, jonka kanssa harrastamme "virtuaalikahvilla" käyntiä Skypen avulla (kumpikin siis omassa olohuoneessaan ja yleensä kuppi kuumaa vierellä - vertailemme mukeja, yms.), viskasi viestin kun olin vielä duunissa, että olisi asiaa, ja voisinko skypettää myöhemmin. No, lupasin sitten tauolla pikaisesti, että joo, kunhan käyn ensin kaupassa..

No, sitten lähdin kaupan kautta kotiin, ja hän viskasi viestiä jo kesken ostosteni, että oli teenkeittopuuhissa. Vastasin, että olen vielä kaupassa, ja jatkoin ostoksia.

Tulin sitten kotiin, ja tietty piti ihan ekana ruokkia kissat (sisä- ja ulkokissat) ja laittaa kaikki ostokset paikoilleen. Ostin sen valmiskanan, ja oli hirmu nälkä, joten laitoin öljykeittimen kuumenemaan chipseja varten, ajatellen että laittaisin chipsit tulemaan ja skypettäisin sitten, mutta muistin että chipsejä pitäisi välillä käydä ravistelemassa, joten päätin leikata perunan valmiiksi, ja viskata sen öljyyn vasta skypetettyäni.. Sitten kissat kävivät vuoronperään paskomassa, ja tuubat piti toki siivota heti pois haisemasta, yms, yms, yms.. Ja tuon kaiken aikana, virtuaalikahviystäväni viskoi viestejä niin että puhelin vinkui, ja otsasuoneni pullisteli.. =D

Lisäys: Unohtui mainita vielä, että aamulla oli toimitettu tilaamani kerosiini, joten piti heti kotiin tultua käydä myös kyykkimässä sateessa, talon takana, manuaalisesti käynnistämässä lämmitys uudelleen..

Mutta ehdittiin sitten lopulta skypettämään, ja oli toki taas ihan mukavaa - olen tuntenut kys. ystäväni varmaan ainakin 15 vuotta netitse, ja hän on tosi herttainen ihminen. Oikeastaan ainoa ihminen äitini lisäksi, kenen kanssa skypetän säännöllisesti. Kallistelemme laptopeja, että kissatkin pääsevät kuvaan =D

Kello oli tulossa yhdeksän eilen illalla, ja ehdin just miettiä, että menenpä ajoissa nukkumaan ja ehdin vetäistä kunnon 8h unet, mutta sitten tulikin puhuttua ihan liian kauan puhelimessa uk:n kanssa, joten tänään sai melkein tunkea tikkuja silmiin, että pysyi hereillä duunissa, kun se sivusta seuraaminen on tosiaan niin tylsää..

Mutta nyt on pyykit ripustettu, joten ehtinen tänään melko ajoissa nukkumaan!