Ehdin jo vastata 11 kysymykseen ja laittaa omat kysymykseni avoimesti tyrkylle (taalta loytyvat, jos joku haluaa vastata..), mutta Stazzylla oli myos kivoja kysymyksia, joten pollin nekin tanne;
 
1. Millaisia muistoja sinulla on elämäsi ensimmäiseltä kirjastokäynniltä?
Lauttasaaren kirjasto oli siihen aikaan (=joskus 70-luvun puolivalissa) Myllykallion ala-asteen sivurakennuksessa, ja aikuisten ja lasten osastot olivat ylakerran vastakkaisissa paadyissa. En osaa sanoa tarkalleen koska kavin siella ihan ekaa kertaa, mutta tykkasin siita kirjastosta paljon. Taisin olla ylaasteella, kun kirjasto muutti uusiin tiloihin ja lahemmaksi silloista kotiani, mutta se oli jotenkin kliininen, eika siella ollut ollenkaan sita samaa tunnelmaa kuin vanhassa kirjastossa..
2. Muistatko milloin opit lukemaan ja mitä tuolloin luit?
Opin itsekseni viisivuotiaana. Menin kuulemma ilmoittamaan aidille, etta osaan lukea, ja han pisti lukemaan sanomalehtea, kun ei meinannut uskoa.
3. Missä sijaitsee unelmiesi kesämökki: meren, järven, joen vai lammen rannalla? Vai tarvitaanko vesistöä ollenkaan?
En haluaisi kesamokkia, vaan kodin landelta, joka toimii ymparivuotisena kesamokkina. Toivottavasti jo loppuvuodesta.. Olen aina asunut kavelyetaisyydella meresta, ja kuvittelin aina asuvani, mutta nyt silla ei enaa ole merkitysta.. =) Onneksi tama on kuitenkin niin pieni saari, etta tarvittaessa ajaa vaikka paivareissun meren rannalle, jos ei jarvi tai joki kelpaa..
4. Minne matkustaisit kaikkein mieluiten juuri nyt?
Ei tosiaan tee mieli matkustaa yhtaan mihinkaan, ainakaan tana vuonna.
5. Eksoottisin tai erikoisin ruoka, jota olet maistanut tai syönyt?
Ehka tripe.. Se oli tosi hyvaa, mutta jos ne palat ovat liian isoja, voi tulla kakomisrefleksi, kun sita kamaa ei tosiaan pysty pureskelemaan.
6. Osaatko sanoa, mitä koirarotua muistutat?
En.
7. Suosikkipuusi?
En mitenkaan pysty valitsemaan suosikkia! Tammet ovat ihania, monkey puzzle tree on hauska, palmut ovat kivoja, kirsikkapuut yms. kukkivat kauniisti, jne.. Ja melkein mika tahansa bonsai on yleensa kaunis..
8. Mitä puutarha sinulle merkitsee?
Teoriassa (ja toivottavasti tulevaisuudessa) paikkaa missa voi rentoutua kauniina paivana, toteuttaa itseaan puutarhuroimalla, ja kasvattaa myos vihanneksia ja yrtteja.. (Nykyisellaan lahinna stressaavaa semi-kaatopaikkaa, missa leijuu Nosferatu..)
9. Oletko käynyt navetassa?
Olen.
10. Mikä on parasta kesässä?
Aurinko, lampo, vihreys ja vehreys..
11. Monessako asunnossa olet asunut elämäsi aikana?
Nyt on viides koti menossa. Seitseman olisi ihanteellinen luku, ja saattaa jopa toteutua.