H:lla ei ollut tanaan koulua, mutta han tuli kuitenkin meille, ja laksyjen sijaan tehtiin pari lisasivua hanen koulussa aloittamaansa askarteluvihkoseen, jonka nimi on "My Book" (Minun kirjani). Han oli jo piirtanyt sinne mm. ihmisen, ja kirjoittanut eri ruumiinosien nimia - autoin puuttuvien sanojen kanssa. Meilla han piirsi viela talon ja puutarhan, ja nimesi niistakin kuvista eri osat.
Koska mulla oli koneella just kaikenlaista huomiseen liittyvaa auki (extra-paiva tiedossa), emme tanaan pelanneet tietsikkapeleja, mutta aloitimme kirjeen R:lle, joka on nyt siis siella Sri Lankassa. H sai valita kirjeeseen kissatarran, ja lisaksi han piirsi ison sydamen, ja sen sisalle R:n ja pikku-R:n. Aloitimme myos kirjeen tekstin, mutta kirjoittelemme sita viela loppuviikosta, ja lahetan sen sitten oman kirjeeni ohessa Sri Lankaan.
Huomenna emme nae, kun taidan olla iltaan asti Dublinissa, mutta keskiviikkona taas..
Huomasin, etta H oli vihdoinkin saanut oman kotiavaimen. Saatoin hanet kotiin, ja han kaivoi jo puolimatkassa ylpeasti avaimensa esille, ja avasi sitten itse ulko-oven, eli isansa ei tarvinut enaa tulla ullakkokerroksen asunnosta avaamaan H:lle alaovea.