SPM_GeorgeElgarHicks_OnTheSeashore.jpg

Tuoreimmat kuvat ovat edelleen puhelimessa, joten kuvituksena tällä kertaa "hiuskaksoseni", eli George Elgar Hicks'in tyttö rannalla..

Duunin seurantaviikot (joista viides lopuillaan) ovat ilmeisesti stressanneet sen verran, että sain tänään duunissa elämäni ensimmäisen (ja toivottavasti myös viimeisen) paniikkikohtauksen - tosin sen verran kontrolloidusti, ettei kukaan huomannut mitään.

Se tuli kesken duunin, ihan puskan takaa, ja oli aika pelottava, joskin lyhytkestoinen, kokemus!

Onneksi keksin melkein heti, mistä saattaisi olla kyse, ja keskityin hengittämään hitaasti, samalla kun googletin puhelimellani oireita.

Sitten napsautin itseni tauolle, menin hakemaan koneesta suklaapatukan (jonka popsin myöhemmin, kun pahin oli jo ohi), ja menin vessakoppiin harjoittamaan alkeisjoogaa ja hengittämään hitaasti. Muutaman minuutin kuluttua olikin jo paljon parempi olo, ja ehkä n. 20 minuuttia koko jutun alusta, olo oli oikeastaan jo ihan normaali, joskin vielä jonkin aikaa oli sellainen "jälkeistunne", kuin olisi pientä pistelyä iholla, tms.

Tunnen aika monta ihmistä, joilla on ollut yksi tai useampia paniikkikohtauksia, joten olen kuullut aika monta kuvausta, mutta yllätyin, että se oli (ainakin minusta) nimenomaan fyysinen juttu, kun olin jotenkin olettanut sen enempi psyykkiseksi.

Sekin oli hassua, että moinen kokemus sattui nyt, kun oli numeroiden kannalta aika hyvän oloinen päivä. Oletan nyt esim. olevani tavoitenumeroissa ns. plussan puolella (vaikka viikolla on ollut ainakin kaksi tavattoman pitkää hommaa, joista pisin vei 144 minuuttia - keskiviikkona postilaatikko oli jonkin aikaa nurin, jne..) - olen joka päivä pyytänyt aiempien päivien vahvistettuja tilastoja, mutten ole saanut sellaisia vielä kertaakaan.. Huomenna 11 aikoihin kuulemma saan, mutta enpä yllättyisi, vaikkei tuokaan lupaus pitäisi..

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Kotona on ollut yksi vuotava hana, ja toinen, jonka kyljessä on pieniä reikiä..

Vuokraisäntä kävi keskiviikkona (vihdoinkin) katsomassa tilannetta, ja totesi ostavansa pari uutta hanaa.

Sain tänään sitten tekstarin, että putkimies tulee huomenna, kun olen duunissa.

En halua jättää ovea lukitsematta, kun kissat voisivat helposti avata lukitsemattoman (kahvallisen) oven ja karata ulos.. Toivottavasti omistajat nyt löytävät vara-avaimensa! Heillä oli alunperin yksi, mutta olivat hukanneet sen johonkin (talossaan), joten toimitin heille toisen, kun muuttoaikoina hankin nipun vara-avaimia. Nyt sekin on kai hukassa (samassa talossa edellisen kanssa) =D