Ma en voi vielakaan syoda mitaan sianlihajuttuja, kun joulukinkku taytti sikakiintion sen verran runsaasti.. Kun meilla ei sitten ollut jaakaapissa mitaan muuta kuin sikaa eri muodoissaan, eika D muistanut aiemmin ostaa kissanruokaakaan, niin piti kayda myohaisostoksilla. Haettiin lahibensikselta kissanruokaa ja kekseja, ja sitten Henry & Rose -pikaruokapuljusta mulle myohaispaivallinen, kun D oli jo popsinut sikaa.

Ma asioin bensiksella, ja D jalkimmaisessa paikassa, mun odotellessani autossa. Siina pyori tietty perjantaiyolle tyypillisesti kanninuorisoa, joilla oli illanvieton jalkeen nalka - vieressa on myos taksitolppa, jne.. Eikos yksi uber-kanninen nuori nainen sitten ala tunkea autoomme (siihen kuskin paikalle viela), sammaltaen etta veisimme heidat kotiin Enniskerryyn! No chance.. Onneksi poikakaverinsa ei ollut laheskaan yhta pahasti kannissa, joten han tuli repimaan tyton ulos autosta ja pyysi jopa anteeksi hairiota.

Ihmettelin samalla, miten monet nuoret naiset olivat liikkeella minihameessa, ja useimmat jopa ilman sukkahousuja tms. Mulla jai kasineet kotiin, ja olin ihan kokovartalojaapuikkona, etta voin vain kuvitella miten helvetillisen kylmaa on pyoria minihameessa :o Ehka heilla on sitten niin paljon pakkasenestonestetta veressa, etteivat huomaa..?